Raul Rusescu, după trei goluri: „Mă simt bine”

Raul Rusescu a declarat, miercuri, la postul TVI24, după ce a marcat un gol în Cupa Ligii Portugaliei, că se simte bine şi este fericit la echipa Sporting Braga, unde a fost împrumutat până la finalul sezonul de formaţia FC Sevilla.

16 ian. 2014, 13:03
Raul Rusescu, după trei goluri: „Mă simt bine”

RAUL RUSESCU este erou la Braga. „A fost un meci dificil, împotriva unei echipe care joacă bine. Beira Mar are joc bun cu mingea. Suntem o echipă puternică şi avem multă încredere în noi. Acest lucru s-a fost văzut pe teren, echipa a făcut o treabă bună şi a avut multe ocazii de gol. Mă simt bine şi sunt fericit la Braga. Mă simt bine alături de colegi şi acest lucru se reflectă în jocul meu. Vreau să ajut echipa să-şi atingă obiectivele„, a spus Rusescu, informează site-ul maisfutebol.iol.pt.

Raul Rusescu a marcat în partida pe care echipa sa, Sporting Braga, a câştigat-o, miercuri, pe teren propriu, scor 3-0 (1-0), în faţa formaţiei Beira Mar, în grupa C a Cupei Ligii Portugaliei. Rusescu, care a jucat tot meciul, a înscris în minutul 74 golul de 2-0.

Acesta este al treilea gol marcat de român de la sosirea lui în Portugalia. Anterior, el a reuşit o dublă în meciul de campionat cu Guimaraes.

RAUL RUSESCU, VIDEO GOL