Raul Rusescu, încă un gol decisiv pentru Sporting Braga VIDEO

Atacantul român Raul Rusescu s-a calificat în semifinalele Cupei Portugaliei cu echipa sa, Sporting Braga, reuşind să înscrie un gol extrem de important în victoria cu 3-1 după prelungiri înregistrată în faţa formaţiei de ligă secundă Desportivo das Aves, joi seara, în sferturile de finală ale competiţiei.

07 feb. 2014, 08:26
Raul Rusescu, încă un gol decisiv pentru Sporting Braga VIDEO

La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 1-1, ambele goluri fiind marcate din penalty, de Alan (min.3) pentru Braga, respectiv Pedro Pereira (min.31). În prelungiri a ieşit la rampă Rusescu, ex-stelistul aducând-o pe Sporting în avantaj, în minutul 94, înainte ca Aderlan Santos să stabilească scorul final, în minutul 102.

Raul Rusescu a ajuns astfel la cinci goluri marcate pentru Braga, formaţie care l-a împrumutat în luna ianuarie de la FC Sevilla.

Sporting Braga va juca în penultimul act al Cupei Portugaliei cu echipa Rio Ave, care s-a impus cu 1-0 în întâlnirea cu Academica de Coimbra, graţie reuşitei lui Bruno Manuel Araujo (min.77).

În celălalt duel din semifinalele competiţiei se vor înfrunta marile rivale Benfica Lisabona şi FC Porto, care şi-au asigurat calificarea încă de miercuri.

Benfica s-a impus cu scorul de 1-0 pe terenul formaţiei de ligă secundă Penafiel, prin golul marcat de sârbul Miralem Sulejmani, în minutul 85, în timp ce FC Porto a învins pe teren propriu, cu 2-1, formaţia Estoril Praia. Oaspeţii au deschis scorul prin Babanco (min.28), însă ‘Dragonii’ au întors rezultatul în urma golurilor lui Ricardo Quaresma (min.44) şi Nabil Ghilas (min.87). Semifinalele competiţiei se vor disputa tur-retur, în lunile martie şi aprilie, finala fiind programată în data de 18 mai, la Oeiras.