Raul Rusescu, mesaj ŞOC: „Mureşan, DĂ-MI un OCHI!”

Imediat după incident, Mureşan a încercat să ia legătura în repetate rînduri cu Rusescu, dar stelistul nu i-a răspuns la telefon. Raul Rusescu a fost operat şi nu se ştie când va putea reveni la antrenamente. 

25 nov. 2014, 10:10
Raul Rusescu, mesaj ŞOC: „Mureşan, DĂ-MI un OCHI!”

Gabi Mureşan l-a lovit cu cotul pe Raul Rusescu la partida dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua, iar vîrful s-a ales cu o fractură de orbită, în urma căreia a fost operat. Intervenţia chirurgicală a avut loc la Spitalul Militar, însă starea internaţionalului român este, în continuare, critică. Raul are diplopie şi nu se ştie cînd va putea reveni la antrenamente. Vîrful roş-albaştrilor şi-a scos certificat medico-legal şi are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale la pat. Dacă lucrurile nu se vor îmbunătăţi, Rusescu va fi nevoit să stea încă o lună. 

Operaţia l-a costat 6.000 de euro STEAUA. Imediat după incident, Mureşan a încercat să ia legătura în repetate rînduri cu Rusescu, dar stelistul nu i-a răspuns la telefon. Într-un final, mijlocaşul lui ASA i-a trimis un mesaj, în care l-a asigurat fotbalistul roş-albaştrilor de tot sprijinul său. “Eu nu am vrut să îl lovesc. L-am sunat, i-am trimis mesaj, nu mi-a răspuns! Am înţeles că este supărat şi îl înţeleg”, a dezvăluit Mureşan. La scurt timp, Rusescu s-a operat, iar costurile intervenţiei chirurgicale, unde s-a practicat eliberarea ţesuturilor moi din focarul de fractură, reducerea fracturii şi osteosinteza cu placa cu şuruburi, s-au ridicat la 6.000 de euro.

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Rusescu s-a simţit extrem de deranjat de insistenţa lui Mureşan de a lua legătura cu el în ultimele zile. “Mi-a scris în mesaj că este alături de mine şi că mă va putea ajuta cu tot ce aş avea nevoie. Păi ce ar însemna? Să-mi plătească operaţia? Masca pe care o să o port toată cariera? Are tupeu! Nu am nevoie de nimic din partea lui. Aaa, dacă vrea să mă ajute, o poate face. Aş vrea un ochi, că pe acesta mi l-a distrus! Dar asta nu poate să facă, nu?”, s-a confesat Rusescu apropiaţilor. Gîndul că nu ştie o dată exactă cînd ar putea reveni pe gazon îl macină pe Raul, care nu are voie să stea în frig, să conducă sau să se uite la televizor mai mult de o oră.

Citeşte mai mult pe fanatik.ro