Raul Rusescu, pe prima pagină în ziarele spaniole. Atacantul are şanse mari să ajungă la Sevilla

Jurnaliştii iberici se preocupă în mod deosebit de posibilul transfer al golgeterului Ligii I, Raul Rusescu, la FC Sevilla, jucătorul Stelei fiind considerat cea mai bună alternativă pentru a-l înlocui pe Alvaro Negredo.

23 ian. 2013, 10:02

Pentru a treia zi consecutiv, presa din Spania îi acordă o atenţie deosebită golgeterului Stelei, Raul Rusescu, şi scrie despre un transfer iminent al acestuia în Primera Division, la FC Sevilla.

Ibericii sunt de părere că afacerea are mari şanse să fie perfectată, în condiţiile în care atacantul andaluz Alvaro Negredo este curtat intens de mai multe grupări din Premier League (Chelsea, Tottenham, Newcastle, Arsenal), dar şi de Borussia Dortmund.

Raul Rusescu este alternativa la posibila vânzare a lui Negredo„, a titrat cotidianul spaniol Estadio Deportivo, care se preocupă încă de luni de jucătorul Stelei. În textul articolului nu se menţionează suma pe care ar urma să o ofere FC Sevilla pentru atacantul român, dar scrie că pe Negredo speră să obţină între 25 şi 30 de milioane de euro.

În schimb, spaniolii au numai cuvinte de laudă la adresa golgeterului Ligii I: „Este idol în ţara sa şi a ieşit în evidenţă într-o echipă în care sunt şi alţi jucători interesanţi, precum fundaşul Chiricheş, playmaker-ul Tănase sau extrema Chipciu. În ciuda faptului că este un mare golgeter, jucătorul urmărit de Sevilla poate evolua pe toate posturile din atac, are o viziune bună asupra jocului. Transferul său reprezintă o variantă bună în cazul în care va fi vândut Negredo„.