Raul Rusescu, verdict CRUNT al medicilor. Va purta mască pentru TOTDEAUNA

Raul Rusescu a fost accidentat grav de Gabi Mureşan în meciul de campionat pe care Steaua l-a jucat la Târgu Mureş. Fotbalistul a fost aproape să-şi piardă ochiul şi a fost operat săptămâna trecută la Spitalul Militar Central.

11 nov. 2014, 18:22
Raul Rusescu, verdict CRUNT al medicilor. Va purta mască pentru TOTDEAUNA

Raul Rusescu nu va mai putea juca anul acesta, din cauza accidentării suferite în urmă cu mai bine de două săptămâni, la Târgu Mureş.

Atacantul Stelei a fost operat marţea trecută, la Spitalul Militar, şi spera într-o recuperare rapidă, însă medicii i-au făcut o recomandare care îl va urmări toată viaţa. Rusescu va fi nevoit să poarte pentru totdeauna o mască pentru a proteja zona afectată. Anunţul a fost făcut depreşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam.

Vezi şi IMAGINE HORROR. Cum arată Rusescu după OPERAŢIA LA OCHI. Zici că e după un KO!

Medicul care l-a operat era foarte optimist şi spunea că ar putea intra chiar cu Dinamo Kiev. Nu poate fi, totuşi, vorba de aşa ceva. Anul acesta nu va mai juca şi noi ne-am bucura să o poată face la începutul anului viitor.

Cert este că pentru totdeauna va trebui să poarte o mască de protecţie. Nu va putea risca, a fost o intervenţie dificilă, medicii au crezut că este doar osul rupt, dar au găsit nişte bucăţi acolo, a fost complicat„, a declarat Helmuth Duckadam a Look TV.