RAUL RUSESCU, erou la Braga: Trei goluri în două meciuri VIDEO

Raul Rusescu începe să arate ceea ce poate și ceea ce nu a fost lăsat să facă la Sevilla. În minutul 75 al meciului din Cupa Ligii Portugaliei ”Pufulete” a marcat golul de 2-0 pentru Sporting Braga în meciul cu Beira Mar. Este al treilea gol pentru fostul atacant al Stelei, după dubla din campionat din weekendul anterior, în partida cu Guimaraes.

15 ian. 2014, 20:13
RAUL RUSESCU, erou la Braga: Trei goluri în două meciuri VIDEO

Raul Rusescu a făcut din nou un meci bun pentru Sporting Braga. După ce a marcat două goluri la debut, în campionat, cu Vitoria Guimaraes, fotbalistul venit sub formă de împrumut de la FC Sevilla a confirmat în această seară în Cupa Ligii Portugaliei. Sporting Braga a avut un meci ușor acasă, contra divizionarei secunde Beira Mar și numai numeroasele parade ale portarului Renato au împiedicat o victorie a gazdelor la scor fluviu.

Încă din prima repriză Rusescu și-a încercat șansa, aflîndu-se în situații bune în trei rînduri. De două ori nu a nimerit ținta, altădată Renato a scos. Antrenorul Jesualde Ferreira l-a ținut pînă la final, văzînd combativitatea românului din a doua parte și dorința de a înscrie. Lucru care s-a și petrecut în minutul 75, cînd a reluat imparabil cu capul din cîțiva metri. Partida a fost copie la indigo și la rezultatul final a ceea ce s-a petrecut în campionat, Braga impunîndu-se cu 3-0, în afara lui Rusescu marcînd Pardo și Edinho, la ultima fază a jocului, scrie fanatik.ro

După meci Raul a declarat pentru publicația on line Maisfutebol.pt că se simte fericit la Braga, se înțelege bine cu colegii de vestiar și se simte bine, bucurîndu-se la fiecare gol marcat. Vreau să ajut clubul să-și atingă obiectivele” – a încheiat ”Pufulete”.

VIDEO GOL