Război în instanță între familia lui Petrică Mâțu Stoian și doctorii care l-au tratat pe artist! “Toți au greșit, toți medicii”

Cazul morții lui Petrică Mâțu Stoian rămâne în continuare cu multe necunoscute. Avocata familiei artistului a dezvăluit noi detalii din procesul intentat medicilor care s-au ocupat de cântărețul de muzică populară.

03 mart. 2022, 16:33
Război în instanță între familia lui Petrică Mâțu Stoian și doctorii care l-au tratat pe artist! “Toți au greșit, toți medicii”

Familia lui Petrică Mâțu Stoian consideră că medicii care s-au ocupat de regretatul cântăreț sunt responsabili de decesul prematur al acestuia și s-au adresat instanței de judecată.

CITEȘTE ȘI: Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima, noi dezvăluiri despre bunul ei prieten: „Am făcut și eu același lucru!”

Avocata familiei regretatului Petrică Mâțu Stoian a făcut o serie dezvăluiri  legate de cazul anchetei demarate după moartea  interpretului de muzică populară, în noiembrie 2021. Carmen Obârșanu a susținut că familia nu este lăsată să aibă o copie a certificatul medico-legal. Mai mult decât atât, avocata consideră că toți medicii care l-au avut în grijă pe acesta au greșit

„Amenda au primit-o, au contestat-o și li s-a respins acum două săptămâni. Acum vor face recurs. Părerea mea este că toți au greșit, toți medicii. Cei de la clinică, că nu l-au investigat înainte să-l bage în camera hiperbară. După aceea, a ajuns la Reșița și la Reșița l-au ținut, deși cazul îi depășea ca și capacitatea profesională, până când a murit”, a declarat avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian, potrivit Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Mama lui Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mâţu Stoian, acuzaţii grave către Constantin Enceanu. Replică vehementă: „Mi-au plăcut prea mult femeile ca să trec la bărbați!”

Avocata Carmen Obârșanu a mai susținut că există o ordonanță prin care familiei i-a fost interzis să primească o copie a certificatului medico-legal.

„Am cerut să fie investigat cazul de niște procurori cu mai multă experiență. Mi s-a respins cererea și este în continuare la un procuror fără vechime, n-are nici măcar un an de când e procuror. Până în acest moment, e dată o ordonanță prin care mi se interzice să mi se elibereze copie după raportul medico-legal. Momentan stau în expectativă și aștept audierile. Mie îmi era clar de la început, pentru că nu au fost puse niște întrebări de esență. Ei au întrebat doar ce scrie în carte”, a mai dezvăluit avocata.