Război în PNL: „Este un OLIGOFREN analfabet. A comandat emisiuni la TV împotriva mea”

Războiul între senatorul Alin Tișe și președintele Consiliulu Județean Cluj Mihai Seplecan, ambii membri ai PNL, continuă cu noi atacuri dure. Într-un mesaj postat pe Facebook, Tișe spune că Seplecan este "un oligofren analfabet" și îl acuză că a comandat "emisiuni de atac" împotriva sa. 

01 oct. 2015, 14:21
Război în PNL: „Este un OLIGOFREN analfabet. A comandat emisiuni la TV împotriva mea”

Alin Tișe scrie pe Facebook că Seplecan „a comandat emisiuni de atac și discreditare la Antena 3 împotriva lui Rus, Nicoară, Boc și a mea”, scrie voceatransilvaniei. ro.

„Președintele analfabet NaNaClub alias ” io îs presedinte ” a trecut la fapte grave. A comandat emisiuni de atac si discreditare la Antena 3 impotriva lui Rus, Nicoara, Boc si a mea.

Saptamana trecută a fost primul episod iar saptamana asta vineri va fi episodul II. Curat murdar . Nenorocitul analfabet a trecut la lucruri de nepermis. A trecut la chestiuni personale in dorința de a face rău noua si familiilor noastre.

Foarte bine . Abia acum începem jocul. Rămâneți aproape ca sa vedeti cine este acest oligofren analfabet care se pretinde curat.” a scris Alin Tişe pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Scandal la vârful PNL: Şeful CJ Cluj, Mihai Seplecan, îi cere demisia „senatorului porno”

PNL a anunțat că i-a retras sprijinul politic lui Mihai Seplecan, care însă refuză să demisioneze din funcție. Ba mai mult, Seplecan a anunțat că își va duce mandatul la bun sfârșit, după care va câștiga alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca.

Mihai Seplecan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a pierdut sprijinul politic al PNL-ului, după ce conducerea filialei Cluj a partidului a decis asta în şedinţa Biroului Politic Judeţean.