Război între clanurile de interlopi din Timişoara. Au ieşit în stradă cu topoare, răngi

Război total între clanurile din Timişoara. Îmbrăcaţi în negru şi cu cagule pe cap, mai mulţi interlopi au realizat în oraş urmăriri desprinse din filmele de acţiune, supăraţi că inamicul lor, zis Dăscălescu, a scăpat de închisoare într-un dosar în care au fost cu toţii implicaţi. Este vorba despre dosarul privind răfuielile din iunie 2013 când mai mulţi interlopi au fost ridicaţi de mascaţi direct de pe stadion, după ce s-au tras focuri de armă.

20 feb. 2015, 13:25
Război între clanurile de interlopi din Timişoara. Au ieşit în stradă cu topoare, răngi

Răfuielile din ultima săptămână din Timişoara au legătură cu evenimentele din iunie 2013, informează România TV. Atunci, mai mulţi interlopi au fost ridicaţi de mascaţi direct de pe stadion. Jucătorii de fotbal şi spectatorii au fost culcaţi la pământ în timpul meciului, când s-au auzit focuri de armă.

Citeşte şi Scene incredibile într-un spital din România. Interlopii s-au luat la bătaie. Medicii au chemat poliţia VIDEO

Principalul suspect a fost atunci Ciprian Dăscălescu, personaj celebru în Timişoara. Între timp, un alt interlop a recunoscut că a tras cu arma iar Dăscălescu a fost achitat săptămâna trecută de Tribunalul Timiş. De atunci, acesta susţine că inamicii îl urmăresc să îl omoare. Ultimul filaj a avut loc aseară.

„A apărut Boncu, însoţit de Tarzan şi Calafeteanu. Au strigat „Dăscălescule, te omorâm, te omorâm. Aveau în mâini topoare şi o rangă, am văzut la unul dintre ei”, a spus Ciprian Dăscălescu, adăugând că „vrei să te tocăm, să te omorâm, nu-ţi place la puşcărie?”. 

Varianta bărbatului a fost susţinută şi de şoferul de taxi care l-a ajutat să scape de urmăritori. „Domnul a sărit la mine în maşină, eu eram cu clienta în maşină, mergeam. Îl fugăreau cu parurile. Erau cu feţele acoperite”, a spus şoferul de taxi. 

Citeşte şi Scandal în familia poliţistului băgat în comă de interlopi. Mama lui Codruţ: A luat banii şi a fugit

Un alt personaj cunoscut din Timişoara, zis Flucşă, susţine că este urmărit de membrii unui clan. El i-a chemat pe oamenii legii pentru că cineva i-a aruncat un bolovan în casă. Ultimele evenimente din Timişoara sunt investigate de criminaliştii Poliţiei.