Război pe averea lui Adrian Iovan. Romaniţa se lupă cu fosta iubită a pilotului pentru vila din Otopeni

Război pentru averea lui Adrian Iovan. Fosta soţie şi iubita acestuia se ceartă pe casa din Otopeni a regretatului pilot, în valoare de peste 250 de mii de euro. Romaniţa Iovan a depus o cerere în instanţă pentru ca fiul ei să poată intra în casă. Iubita lui Iovan a depus la rândul ei o solicitare.

28 apr. 2015, 09:00
Război pe averea lui Adrian Iovan. Romaniţa se lupă cu fosta iubită a pilotului pentru vila din Otopeni

Războiul pe averea pilotului Adrian Iovan durează deja de o jumătate de an, informează România TV. În acest timp nu au fost făcute mari progrese în proces, însă, în paralel, Romaniţa Iovan a încercat să îi convingă pe magistraţii de la Buftea ca fiul său să poată intra în casa lui Adrian Iovan din Otopeni.

Citeşte şi ACCIDENT APUSENI. Tatăl Aurei Ion a declarat cine sunt vinovaţii pentru moartea fiicei sale

Şi iubita fostului pilot a vrut ca magistraţii să instituie un sechestru asigurător asupra casei din Otopeni în vaolare de 250000 de euro, însă, în primă instanţă, ambele cereri au fopst respinse.

Citeşte şi Când a murit, de fapt, Aura Ion? Vezi ce spune medicul legist despre şansele de supravieţuire ale studentei

Procesul intentat de Romaniţa Iovan a mers mai departe, pentru că aceasta a depus un apel la decizia din primă instanţă, apel care se judecă marţi, iar creatoarea de modă speră ca judecătorii de la tribunalul Ilfov să îi admită cererea ca fiul regretatului pilot să intre în casa tatălui său.