Război pe averea lui Ioan Becali. Fosta amantă duce mai departe procesul cu fostul impresar

Avocata Aida Giurumescu, fosta amantă a lui Giovanni Becali, nu renunţă la banii pe care fostul impresar îi datorează reprezentând pensia alimentară. 100.000 de euro trebuie să-i achite Becali băieţelului său de 14 ani, bani pe care nu vrea să-i dea nici executat silit.

23 sept. 2016, 11:50
Război pe averea lui Ioan Becali. Fosta amantă duce mai departe procesul cu fostul impresar

Ca să scape de datoriile pe care le are faţă de amantă dar şi la bănci, Giovanni Becali lungeşte procesul de partaj pe care îl are cu soţia lui. Potrivit România TV, în urma cu câteva zile, magistraţii de la Judecatoria Sectorului 1 au amânat verdictul pentru luna viitoare.

Giovanni Becali a iubit femeia, care i-a devenit soţie, în acelaşi timp cu cea care i-a dăruit şi un băieţel despre care n-a vrut să audă niciodată. Ba mai mult, i-ar fi cerut amantei să facă avort în luna a şaptea de sarcină. Rodul iubirii pasagere cu avocata Aida Giurumescu a împlinit 14 ani, timp în care n-a primit niciun leu de la tatăl lui biologic. Tot de atâţia ani s-au târât prin tribunale iar întâlnirile de pe holurile acestor instituţii sunt departe de a se termina.

100.000 de euro are de recuperat Aida de la Giovanni Becali, reprezentând pensia alimentară. Pentru asta, milionarul este la un pas de a fi executat silit. Procesul este îngreunat, însă, de actuala soţie a lui Giovanni, cu care se află în partaj. În plus, nu doar soţia şi amanta vor să pună mâna pe milioanele lui Becali, ci şi băncile.

Înainte să aibă de-a face cu dosarele şi anchetele care i-au aruncat în spatele gratiilor, cei doi fraţi şi-au pus averile şi proprietăţile la adăpost trecându-le pe numele mamei lor. După decesul acesteia, i-au păsat surorii lor toată agoniseala. Victor Becali nu şi-a atribuit niciodată titulaturi pompoase, asemeni fratelui sau. Are, în schimb, probleme mult mai mari. Victor şi soţia lui, Manuela, sunt la un pas de executare silită pentru neplata ratelor unor credite în urmă cărora şi-au construit palatele din Pipera. 10 milioane de euro este suma împrumutată, şi pentru care au garantat cu chiriile imobilelor pe care le-au construit.