Război pe averea lui Petrică Mîţu Stoian. Motivul pentru care sora regretatului cântăreţ nu poate moşteni casa din Craiova

Noi controverse privind averea lui Petrică Mîţu Stoian, la mai bine de trei luni de la moartea îndrăgitului cântăreţ de muzică populară. Sora artistului îl atacă pe impresarul Doru Gușman, pe care-l acuză că l-ar fi forţat pe interpret să-i treacă mai multe bunuri pe numele său.

13 feb. 2022, 11:34
Război pe averea lui Petrică Mîţu Stoian. Motivul pentru care sora regretatului cântăreţ nu poate moşteni casa din Craiova

Război pe averea lui Petrică Mîţu Stoian. Constantin Enceanu a criticat-o în termeni duri pe Maria Tarchilă, una dintre surorile lui Petrică Mîţu Stoian. Ea ar fi vrut să moştenească imobilul din Craiova în care a locuit fratele ei înainte de a muri, însă acea locuinţă îi aparţine lui Doru Guşman.

Petrică Mîțu Stoian a fost lăsat de impresar să trăiască în casa respectivă, însă nu i-a aparținut niciodată.

„Maria nu știe ce vorbește, aberează, nu are cum să moștenească imobilul din Craiova. Ea a declarat ba că acea căsuță, în care a locuit Petrică, în ultima parte a vieții, și în care s-a ținut și parastasul, este a fratelui ei, ba că e de patrimoniu, a statului. Să fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gușman, el și soția lui au muncit în străinătate și au cumpărat aici, în Craiova, înainte de Revoluție. Pe atunci, nici nu se știau cu Petre. Doru i-a oferit două camere și o baie. Iar cum Petrică tot spunea că e casa lui, în interviuri, Doru a lăsat lucrurile așa, a tăcut din gură, pentru orgoliul prietenului său, să nu zică lumea că e sărac. Maria zice că vrea tot din casă. Poate lua doar hainele lui Petrică. Femeia aceasta s-a tot certat cu Doru, dar, surpriză, la parastasul de sâmbăta trecută, ziceai că e împărăteasă! Era total schimbată, nu mai avea chef de scandal”, a declarat Constantin Enceanu pentru Playtech.

Citeşte şi: Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, gest emoționant la trei luni de la decesul artistului! Ce a făcut băiatul la mormânt

Constantin Enceanu a reacţionat după ce Maria Tarchilă a afirmat că regretatul ei frate ar fi fost obligat să-şi pună averea pe numele lui Doru Guşman. Sora lui Petrică Mîţu Stoian susţine că are şi martori care ar putea susţine afirmaţiile sale.

„Trebuie să vedem adevărul. Am aflat ceva zvonuri că nici casa de la țară nu ar fi a lui Petrică, nici cea din Craiova. Nu e nimic clar, dar ar fi pe firmă. Avem martori care spun că ar fi fost forțat să pună toată averea pe numele lui Doru Gușman. Nu știu, vorbim și noi în necunoștință de cauză. I-a controlat viața, nu a avut viața lui. El era liber, când era cu ei era mereu stresat. O să aflăm noi și de ce era așa de constrâns de această familie. Nu-l lăsa cu noi, cu nimeni!”, a afirmat Maria Tărchilă în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”.

Interpretul de muzică populară Petrică Mîţu Stoian a murit pe 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani, la Spitalul de Urgență Reșița, după un tratament cu oxigen efectuat la o clinică medicală privată. El a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova.

Citeşte şi: Parastasul de trei luni al lui Petrică Mîțu Stoian s-a încheiat în mod neașteptat. Ce s-a întâmplat între sora artistului și impresarul Doru Gușman