Război pe stadion, la Istanbul. Derby-ul Beşiktaş – Galata, suspendat din cauza suporterilor VIDEO

Meciul dintre echipele Beşiktaş şi Galatasaray, contând pentru etapa a cincea a campionatului Turciei, a fost suspendat, duminică seară, în minutul 90+3, la scorul de 1-2, după ce suporterii au invadat terenul de fotbal şi s-au luat la bătaie cu forţele de ordine.

23 sept. 2013, 07:16
Război pe stadion, la Istanbul. Derby-ul Beşiktaş – Galata, suspendat din cauza suporterilor VIDEO

Incidentele de la derby au izbucnit după ce fotbalistul echipei Galatasaray, Felipe Melo, a fost eliminat, în minutul 90+2. Imediat după eliminare, un grup de fani de la peluză ai formaţiei Beşiktaş a intrat pe teren, iar arbitrul a trimis jucătorii la vestiare.

După retragerea fotbaliştilor, mulţi alţi suporteri au intrat pe teren şi au atacat forţele de ordine, cu scaunele rupte din tribună şi cu alte obiecte. La o oră de la întrerupere, arbitrul de centru a decis ca derby-ul să fie suspendat. Potrivit cotidianului Sabah, citat de Mediafax, spiritele s-au încins în public atunci când tehnicianul echipei Beşiktaş, Slaven Bilic, a fost trimis în tribună, cu puţin timp înainte de eliminarea lui Melo.

În momentul întreruperii jocului, scorul era 2-1 pentru Galatasaray, golurile fiind înscrise de Drogba ’60, ’72 pentru oaspeţi şi Almeida ’18 pentru Beşiktaş. La derbiul de duminică au asistat 76.127 de spectatori.