RĂZBOI pentru copilul Elodiei. Familia lui Cioacă îl ţine pe Patrick departe de Emilia Ghinescu

Sora lui Cristian Cioacă a depus o plângere ca să o împiedice pe mama Elodiei, Emilia Ghinescu, să-l vadă pe Patrick pe 21 noiembrie, dată stabilită de instanţă. Emilia Ghinescu are o sentinţă definitivă care îi recunoaşte dreptul de a-şi vedea nepotul, informează România TV.

12 nov. 2014, 08:38
RĂZBOI pentru copilul Elodiei. Familia lui Cioacă îl ţine pe Patrick departe de Emilia Ghinescu

Cristian Cioacă se află după gratii, însă războiul cu familia Elodiei continuă. Sora lui Cristian Cioacă, Ana Maria Ene, în grija căreia se află Patrick, fiul Elodiei şi al lui Cristian Cioacă, a depus o plângere penală împotriva executorului judecătoresc care a stabilit o întâlnire între copil şi bunica din partea mamei.

Citeşte şi Avocatul familiei Ghinescu: Am aflat unde ar putea fi cadavrul Elodiei VIDEO

Astfel, Emilia Ghinescu ar trebui să îşi vadă nepotul pe data de 21 noiembrie. Această întâlnire a fost stabilită în baza unei sentinţe judecătoreşti definitive din anul 2009 care îi dă dreptul Emiliei Ghinescu să îşi vadă nepotul, însă rudele lui Cristian Cioacă se opun vehement şi fac tot ce le stă în putinţă pentru a împiedica acest lucru. Drept dovadă este această plângere penală împotriva executorului care a stabilit întâlnirea între copil şi bunică, acuzându-l pe acesta de abuz în serciviu.

Citeşte şi Cristian Cioacă schimbă tactica: Am fost condamnat pentru o faptă care NU E PREVĂZUTĂ în Codul Penal

Rudele lui Cristian Cioacă spun că în sentinţa la care se face referire nu există nicio dispoziţie clară cu privire la dreptul de a-l vizita pe copil.

Citeşte şi Bombă în dosarul ELODIA. Avocata ar putea fi în viaţă