Război total pe Tik-Tok între Primăria Generală București și Primăria Brașov: Măcar noi avem apă caldă – VIDEO

Discuții aprinse s-au iscat la o filmare realizată de Primăria Brașov pe pagina oficială de Tik-Tok, în care sunt prezentate utilajele de deszăpezire care au fost pregătite pentru sezonul rece.

25 nov. 2021, 17:50
Război total pe Tik-Tok între Primăria Generală București și Primăria Brașov: Măcar noi avem apă caldă – VIDEO

Război total pe Tik-Tok între Primăria Generală București și Primăria Brașov. În postarea cu pricina, primăria Capitalei le-a comentat colegilor de la Brașov că ”sunt slabi”.

Război total pe Tik-Tok între Primăria Generală București și Primăria Brașov

În replică, Primăria Brașov a publicat un filmuleț în care se poate observa cum curge apa. ”Măcar noi avem apă caldă”, a fos comentariul lăsat la postare. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar răspunsul către Primăria București a strâns nu mai puțin de 26,400 de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Operatorul rețelei de termoficare din Bucureşti a modernizat de la începutul anului și până acum doar puțin peste 7 kilometri de rețea primară și aproximativ 23 de kilometri de rețea secundară. De altfel, Compania Municipală Energetica Servicii a mai modernizat aproximativ 3 km de magistrală. Termoenergetica vrea să mai modernizeze, până la finalul anului, 6 kilometri de rețea primară și 60 de kilometri de rețea secundară, iar Compania Municipală Energetica Servicii încă 11,5 kilometri rețea primară.

@primariabrasovLuăm iarna prin surprindere ❄️#romania #brasov #bucuresti #iarna♬ Я буду ебать – MOREART

Din păcate, iarna viitoare nu vor fi îmbunătățiri spectaculoase în ceea ce privește calitatea furnizării agentului termic. Reamintim că iarna trecută sute de blocuri au rămas frecvent zile în șir fără apă caldă și căldură.

Reabilitarea celor 210 kilometri de rețea primară cu fonduri europene – 1,6 miliarde lei – și a altor 40 de kilometri din banii Primăriei Capitalei – 150 milioane lei plus TVA -, lucrări care vor îmbunătăți considerabil calitatea serviciului, nu a început încă. Pentru cei 40 de kilometri licitațiile pentru desemnarea constructorului sunt în desfășurare, iar pentru cei 100 de kilometri ce urmează să fie reabilitați cu bani europeni,licitațiile nici nu au fost lansate.

În sistemul de termoficare s-au înregistrat, în primele șase luni ale anului 2021, 836 de avarii pe circuitul primar și alte 844 de avarii pe circuitul secundar. În ceea ce privește cantitatea de apă de adaos, adică pierderile din rețea, care a fost cumpărată în primul semestru din anul 2021, aceasta este de 9.422.357 mc.

@primariabrasovReply to @primariacapitalei Măcar avem apă caldă 🥶#romania #brasov #bucuresti #ggez

♬ Wake Up – Cheese People

Citește și: Nicuşor Dan mai vrea un mandat la Primăria Capitalei: „În administraţie lucrurile se petrec mai lent decât în viaţa reală, azi se vede ce ai făcut acum doi ani”