Războiul în PSD continuă: Ţuţuianu cere excluderea lui Rădulescu „mitralieră” şi ameninţă cu procese

Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, anunţă că va cere excluderea din partid a deputatului Cătălin Rădulescu şi că îl va da în judecată pe acesta, după ce Rădulescu a afirmat că Ţuţuianu a permis instalarea unui sistem de supraveghere SRI în sediul PSD.

22 sept. 2018, 11:19
Războiul în PSD continuă: Ţuţuianu cere excluderea lui Rădulescu „mitralieră” şi ameninţă cu procese

„În ultimele zile, am constatat, cu neplăcută surprindere, faptul că demersul privind scrisoarea adresată membrilor Comitetului Executiv (CEX) al Partidului Social Democrat (PSD) a generat din partea unor persoane reacţii numeroase. Unele dintre ele au proferat, în spaţiul public, diverse acuzaţii, cea mai aberantă şi frizând ridicolul fiind cea a deputatului Cătălin Rădulescu, numit de presă cu apelativul «deputatul mitralieră». Potrivit acestui personaj, aş fi permis instalarea, în sediul PSD, a unui sistem de monitorizare/înregistrare aparţinând Serviciului Român de Informaţii (SRI)”, a scris Ţuţuianu, sâmbătă, pe Facebook.

Preşedintele PSD Dâmboviţa spune că, ţinând cont de „gravitatea extremă a acestei acuzaţii”, trebuie să facă unele precizări.

El menţionează că respinge cu fermitate acuzaţiile lansate în spaţiul public de către „acest personaj nefrecventabil, fiind în situaţia în care un prost aruncă o piatră şi 10 înţelepţi se chinuie să o scoată”.

„În prima şedinţă de Birou Permanent Naţional (BPN) al PSD voi solicita domnului Liviu Nicolae Dragnea să informeze opinia publică cu privire la existenţa sau nu a unei asemenea stări de fapt (existenţa unui sistem de monitorizare/înregistrare), precum şi prezentarea tuturor detaliilor pe acest subiect. De asemenea, în prima şedinţă a CEX, voi solicita excluderea din PSD a lui Cătălin Rădulescu, acesta nefiind la prima situaţie când, prin declaraţiile sale, generează grave prejudicii de imagine”, continuă Ţuţuianu.

Senatorul spunea că, în situaţia în care există dovezi care să certifice faptul că SRI a instalat la sediul PSD un sistem de monitorizare/înregistrare, situaţia este de o gravitate maximă în ceea ce priveşte încălcarea legii, cei vinovaţi trebuind să suporte rigorile legii.

„Pentru gravele prejudicii de imagine aduse de domnul Cătălin Rădulescu îmi rezerv dreptul de a-l acţiona în judecată, urmând să răspundă atât civil, cât şi penal”, încheie Adrian Ţuţuianu.


loading...