Războiul pe avere dintre băieţii Ilenei Ciuculete şi Cornel Galeş s-a înteţit. S-a ajuns la tribunal. Cine pe cine a dat în judecată

Publicat: Vineri, 17 Noiembrie 2017 14:01 // Actualizat: Vineri, 17 Noiembrie 2017 14:01 // Sursa: romaniatv.net

Se pare că adevărata moştenire a regretatei Ileana Ciuculete se ridică la colosala sumă de un milion de euro, sau cel puţin, aşa susţin băieţii fostei interprete care ii cer văduvului Cornel Galeş să le plătească uriaşa sumă.

Foto: spynews.ro

Fostul soţ al Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, a fost chemat în judecată de băieţii regretatei artiste, pretenţiile financiare ale acestora se ridică la un milion de euro, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Cornelia Catanga, distrusă de durere. Vedeta a primit o veste teribilă: a făcut accident vascular

Cristi Sfetcu, fiul cel mic al Ilenei Ciuculete, a deschis un proces de partaj şi l-a chemat în judecată pe Cornel Galeş. Taxa de timbru pe care acesta trebuie să o plătească pentru deschiderea procesului este în valoare de 48.425 lei, iar de aici rezultă cu suma pe care acesta o cere în instanţă de la fostul soţ al mamei sale este de 4.482.000 lei, aproximativ 1.000.000 euro.

Cornel Galeş a infirmă, însă, aceste zvonuri şi susţine că nu există nicio avere şi nici nu are cunoştintă de existenţa acestui proces.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7559
RON
22 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H