Război între septuagenare. ISRAELA o atacă pe cea mai bătrână mamă din România, Adriana Iliescu

Trecute si de prima si de a doua tinerete, Israela Vodovoz si Adriana Iliescu isi arunca vorbe grele si reprosuri. Mărul discordiei este gestul Adrianei de a aduce pe lume o fetita la 67 de ani.

22 iun. 2015, 08:19

Razboi fara precedent intre doua dintre cele mai cunoscute septuagenare de la noi, scrie cancan.ro. Mamă, bunică si soţie a unui barbat cu 23 de ani mai tanar, controversata Israela Vodovoz sare la gatul Adrianei Iliescu, femeia care, in urma cu 10 ani, intra in Cartea Recordurilor, dupa ce dadea nastere unei fetite la varsta de 67 de ani.

Citeşte şi ISRAELA VODOVOZ, dezvăluiri incendiare din intimitatea cu LIVIU: „…fac dragoste şi după aceea….”

Israela crede ca gestul Adrianei Iliescu de a deveni mama atat de tarziu a fost unul egoist si ca fetita ar suferi acum nenumarate lipsuri. „Fetita nu e OK din punctul meu de vedere. Este o fetita superba, poate sa fie talentata, dar ea are mari lacune psihologice. Pentru fiecare lucru exista o varsta, mai ales cand devii parinte si nu trebuie sa luam acest subiect de a deveni parinte ca pe un lucru de egoism personal.

 
Si trebuie sa luam in primul rand in considerare copilul! Iar copilul, din punctul meu de vedere, nu este indicat sa creasca cu parinti fata de care exista o diferenta de varsta mai mare de 30 de ani, daca e s-o spun pe aia dreapta!” a declarat Israela pentru emisiunea cancan.ro, difuzata duminica seara, de la ora 23, la România TV
 
La aflarea acestora, Adriana Iliescu a vazut negru in fata ochilor si a sarit ca o leoaica sa-si apere puiul: „Daca este o idioata, judeca ca o idioata si peste asta nu am ce sa discut. Asta e mesajul meu catre ea: ca judeca ca o idioata. V-a mai spus cineva ca ar fi un demers egoist? Doamna, dar nu ma intereseaza ce-mi spune cineva sau ce nu-mi spune altcineva. Mi-am dorit copil, mi-a dat Dumnezeu copil si cu asta, punct! Fiecare judeca dupa sufletul lui, dupa creierul lui, dupa cunostintele lui si dupa felul lui de a fi si, peste asta, eu nu am ce sa comentez. M-a ajutat Dumnezeu, nu dau sfaturi, nu cer sfaturi si asa mai departe” a declarat enervata Adriana Iliescu.
 
Citeşte şi Îi va lua locul Adrianei Iliescu în Cartea Recordurilor. La 65 de ani este însărcinată cu cvadrupleţi VIDEO

Israela considera ca nu doar varsta la care a venit pe lume fetita Adrianei Iliescu ar fi o problema, ci si alti factori. „Este educata, din punctul meu de vedere, artificial! Adica este educata dupa regulile educatiei doamnei Iliescu. Nu o cunosc personal, dar din cate am vazut, pot sa-mi formez o idee foarte pozitiva despre doamna. Ca profesor, toata stima! Dar o doamna care pana la varsta aceea nu si-a dorit sau n-a facut tot ce-i sta in putinta sa aiba un copil, ma intreb de ce la varsta aceea si-a dorit-o? Ca ce? Sa aiba un suport la batranete? Asta e egoism! Lasand la o parte varsta Adrianei Iliescu, conditia ei familiara, economica, sociala, cum vrei sa numesti toate astea impreuna, nu sunt spre binele unui copil. Adica nu e destul ca ai o mama care, de fapt, poate sa-ti fie bunica sau strabunica, o mai ai si fara tata. Un copil are nevoie de mama, tata. Si, pe deasupra, nu are nici conditiile economice, sociale necesare ca sa-l intretina” a fulgerat Israela.