Răzbunare mai ceva ca-n filme a interlopilor. Un bărbat, ameninţat că va fi legat de copac şi violat, după ce va fi uns cu miere

Un bărbat din Bucureşti a fost supus unor torturi inimaginabile de o grupare din Timişoara, care l-a bănuit că a trişat la păcănele, unde a câştigat sumă considerabilă.

31 oct. 2019, 07:41
Răzbunare mai ceva ca-n filme a interlopilor. Un bărbat, ameninţat că va fi legat de copac şi violat, după ce va fi uns cu miere

Bărbatul a atras atenţia asupra sa după ce a câştigat 80.000 de lei într-o sală de jocuri din Timişoara care aparţinea lui Daniel Gyulai. Acesta nu a primit toți banii pe loc, spunându-i-se să vină pentru 15.000 lei a doua zi. Pentru că patronul clubului a suspectat că bărbatul a folosit un dispozitiv special pentru a câștiga, a luat legătura cu Ioan Stepanescu, zis „Plopu”, administratorul din acte al firmei SPI Security, controlată de fapt de Lucian Boncu, un cunoscut interlop.

În sala de jocuri, Boncu Lucian şi însoţitorii acestuia l-au sechestrat pe B.A.D., care nu a mai putut părăsi incinta, şi l-au supus violenţelor aplicându-i lovituri la nivelul capului şi trunchiului. Pe lângă violenţe, victima a fost obligată la un moment dat să se dezbrace de haine, de la brâu în jos, ameninţat fiind cu supunerea la perversiuni sexuale anale şi orale. Ca să îi insufle victimei o stare de temere puternică şi ca să fie credibili în ameninţările cu supunerea la constrângerile de natură sexuală, liderului grupului i-a solicitat agentului de securitate Stoian Gabriel să achiziţioneze un borcan cu miere, pentru punerea în practică a ameninţărilor„, susțin procurorii, citaţi de pressalert.ro.

De asemenea, victima a declarat că Boncu l-a amenințat că o să-l ducă în pădure, o să-l lege cu sârmă de un copac și-l va sodomiza. Ba chiar l-a pus să scrie un mesaj către soția sa pe o bucată de hârtie: „Mirela, să știi că din cauza jocurilor m-am sinucis, vă rog să mă iertați„.

Victima a fost obligată să joace 2.000 lei la aparate pentru a-i pierde și i s-a cerut în repetate rânduri să spună cum a câștigat, dar a refuzat. Ulterior, după ce a fost bătută în mai multe rânduri de toţi cei prezenţi, spre seară a fost eliberată.