Răzbunare după cursă. Un şofer de autocar a fost bătut măr după ce a ajuns la destinaţie VIDEO

Şoferul unui autocar a fost atacat duminică seara, la finalul cursei. Incidentul s-a petrecut în Capitală, după ce călătorii au coborât la destinaţie. Rămas singur, şoferul a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele de doi necunoscuţi. Omul susţine că atacatorii au acţionat la comanda unui pasager băut care fusese sancţionat pe drum de Jandarmerie.

24 mart. 2014, 07:16
Răzbunare după cursă. Un şofer de autocar a fost bătut măr după ce a ajuns la destinaţie VIDEO

Şoferul efectua o cursă Germania – Bucureşti, dar pe drum a avut probleme cu unul dintre pasageri, care a băut peste măsură. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a-l calma pe pasager.

La Deva am chemat Jandarmeria şi am fost ameninţat după ce a plecat Jandarmeria„, a povstit şoferul, la România TV. Când a ajuns la destinaţie, pasagerul recalcitrant a coborât şi şi-a văzut de drum.

Citeşte şi O şoferiţă a adormit la volan şi a intrat într-un autocar plin cu călători VIDEO

După ce toţi călătorii şi-au luat bagajele şi au plecat, pentru şofer a început însă calvarul. „M-au aşteptat alţi doi, după ce au coborât toate persoanele, au sărit pe mine şi m-au lovit. M-au tras din maşină, eu eram în cală, au prins momentul când eram singur„, a mai povestit şoferul.

Citeşte şi Un şofer beat a spulberat o staţie de autobuz din centrul Capitalei VIDEO

Celălalt şofer de pe autocar nu a reuşit să intevină la timp pentru colegul său.

După incident, cei doi atacatori au fugit. Ei sunt căutaţi acum de poliţie. Incidentul are loc la mai puţin de o lună după ce un şofer al aceleaşi companii a fost atacat de un turist polonez.