Răzbunare în stil mafiot. Un bolid în valoare de 80.000 de euro a fost incendiat

Un interlop din Iaşi a fost ridicat de mascați după ce ar fi incendiat un bolid în valoare de 80 de mii de euro. El a recurs la acest gest ca să se răzbune. Totul ar fi pornit de la o datorie neachitată. Omul este un apropiat al cunoscutului clan Băcăoanu. Mai mult, el este bănuit că ar fi condus ani întregi mafia din Torino.

07 feb. 2019, 06:31
Răzbunare în stil mafiot. Un bolid în valoare de 80.000 de euro a fost incendiat

Dupa aproape o luna de ancheta si detalii tinute secret, a iesit la iveala una dintre cele mai mari rafuieli dintre clanurile mafiote din ultimii ani.

Viorel Oarza, prietenul de suflet si varul lui Catalin Bacaoanu a fost ridicat de mascati si retinut pentru 24 de ore, in noaptea de luni spre marti. Oarza este banuit de incendierea unui autoturism de lux, în valoare de aproximativ 80.000 de euro.

Desi bolidul apartinea iubitei lui Cristinel, un cunoacut interlop din Iaşi, „mesajul” i-a fost dedicat lui, nu ei.  Potrivit BZI.ro, se pare ca s-a ajuns la incendiere dupa o cearta dintre Cristinel Avram si Catalin Bacaoanu. Oarza ar fi aflat ca Avram ar fi spus niste cuvinte nu prea frumoase despre Bacaoanu si s-a gandit sa-i dea o lectie. Avram si Bacaoanu ar fi ajuns sa se certe din cauza unei datorii de cateva mii de euro.

Avram nu a depus plangere in urma incidentului si nu a oferit detalii in cursul anchetei. Totuşi, Viorel Oarză a fost arestat la domiciliu.