RĂZBUNARE incendiară: O maşină atacată cu un cocktail Molotov VIDEO

Răzbunare incendiară la Timişoara. Un bărbat s-a trezit cu maşina în flăcări, după ce câţiva inidivizi i-au aruncat în autoturism un cocktail Molotov. Se pare că este vorba de o reglare de conturi, iar poliţiştii îi caută pe făptaşi.

08 feb. 2015, 06:15
RĂZBUNARE incendiară: O maşină atacată cu un cocktail Molotov VIDEO

Incendiul a izbucnit într-o parcare din apropierea unui bloc din Timişoara. Flacările au pornit din interiorul autoturismului, potrivit România TV.

Vecinii au povestit că proprietarul maşinii a avut o altercaţie în urma cu câteva zile, în aceeaşi zonă. „Proprietarul maşinii ar fi fost bătut în urmă cu 2-3 săptămâni de nişte băieţi, în faţa blocului”, a declarat unul dintre vecini.

Când au ajuns la faţa locului, pompierii au găsit în interior şi o piatră cu care, se pare, agresorii au spart unul dintre geamurile maşinii.

Poliţiştii au deschiso anchetă şi îi caută pe piromani, care se vor alege cu dosar penal pentru distrugere prin incendiere. Ancheta va fi una dificilă. În zona nu sunt camere de supraveghere, iar strada este destul de întunecată, aşa că este greu de crezut că cineva i-ar fi văzut pe atacatori

CITEŞTE ŞI: ATAC MAFIOT în Zalău. O familie s-a trezit cu o sticlă incendiară în casă