Răzbunare mafiotă la Iaşi. A fost împuşcat în spate, dintr-o maşină aflată în mers

Un bărbat de 40 de ani a fost împușcat vineri mdimineaţă dintr-o mașină de un rival, membru al unui clan de romi. Bărbatul rănit a ajuns în stare gravă la spital.

10 ian. 2020, 07:33
Răzbunare mafiotă la Iaşi. A fost împuşcat în spate, dintr-o maşină aflată în mers

Conflictul a avut loc în cartierul ieşean Păcureţi, iar bărbatul a fost împuşcat în spate. În jurul orei 5 dimineaţa, printr-un apel la 112 s-a anunţat că în urma unei altercaţii un individ cu un Mercedes negru a tras cu pistolul într-o altă persoană, rănind-o. După cum anunţă presa ieşeană, la ora 5.20 poliţia a demarat operaţiunea Năvodul pentru prinderea „pistolarului”, cu mascaţii de la SAS pregătiţi să intervină.

Potrivit bzi.ro, din punct de vedere clinic victima prezenta o plagă hemitorace stâng posterior de aproximativ 8mm diametru. În urma examinării printr-o tomografie computerizată s-a constatat că acesta are un corp străin metali în mediastin şi are o fractură la coasta nouă. În speţă, pacientul a fost dirijat la secţie de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Iaşi.

Agresorul a fost identificat, dar nu a fost încă prins. Politistiii îl suspectează pe un anume D. Leonard ca fiind agresorul.