Răzbunare sinistră. Un mexican de 17 ani a fost găsit mort, după ce a râs de şeful unui cartel, pe Youtube VIDEO

Un adolescent mexican a fost asasinat pentrn că ar fi dat dovadă de lipsă de respect faţă de un baron al drogurilor din ţara sa.

21 dec. 2017, 17:28
Răzbunare sinistră. Un mexican de 17 ani a fost găsit mort, după ce a râs de şeful unui cartel, pe Youtube VIDEO

Juan Luis Lagunas Rosales, alias „El Pirata de Culiacan”, era un utilizator de de Youtube, foarte cunoscut în Mexic. Avea doar 17 ani şi era urmărit de aproape un milion de persoane pe Facebook și mai mult de 320.000 pe Instagram.

Clipurile sale deveneau rapid virale, iar statutul căpătat în timp au determinat multe celebrităţi să-l invite la diferite evenimente, unde se fotografia alături de femei aproape dezbrăcate şi maşini de lux. „Ca mulți băieți de vârsta lui şi el credea că este invincibil. Spunea tot ce a venit în minte, despre oricine. Totul pentru el era doar joc și petrecere„, scrie The Independent.

Problema pentru „El Pirata de Culiacan” era că locuia în Sinaloa, un stat mexican cunoscut drept unul dintre cele mai periculoase din țară. Într-un clip recent, adolescentul, în mod evident beat, se adresează batjocoritor lui Nemesio Oseguera Cervantes, mai cunoscut sub numele de „El Mencho”, unul dintre cei mai violenţi traficanţi din Mexic. Lider al Cartelului Jalisco Noua Generaţie, el este, cel mai căutat om al serviciilor americane de informații și se spune că ar fi mai rău decât El Chapo.

„El Mencho” nu a suportat afrontul, iar „El Pirata de Culiacan” a fost găsit câteva zile mai târziu, mort, cu 15 gloanţe în piept. Luni noapte el se afla într-un bar cu prietenii, când un grup de bărbați înarmați au venit și l-au împușcat, potrivit procurorului general din Jalisco.