Răzbunarea CRUNTĂ a unui puşti de bani gata REFUZAT de-o fată: A turnat BENZINĂ pe ea şi i-a dat FOC

O adolescentă din China a fost la un pas de moarte după ce a fost atacată şi incendiată de un coleg de şcoală căruia îi refuzase avansurile.

01 oct. 2013, 19:57

La început, Zhou Yan, o chinezoaică de 17 ani, fusese flatată de faptul că Tao Rukun, colegul ei de şcoală şi fiul unei familii chineze bogate şi influente, îi face curte. Dar povestea frumoasă nu a durat prea mult, pentru că Tao a început să îi facă propuneri indecente şi a devenit agresiv după ce fata i-a refuzat avansurile.

Când l-a părăsit de-a binelea, el s-a înfuriat atât de rău şi a început să o ameninţe pe Zhou în fel şi chip. Părinţii fetei au mutat-o la altă şcoală. El nu s-a potolit nici aşa, ci a început să o urmărească acasă. Într-o zi, el a venit la ea acasă şi a rugat-o pe bunica fetei care îi deschisese uşa să îl primească în casă, spunându-i că are ceva personal de discutat cu Zhou, scrie Daily Mail. 

Femeia l-a poftit în casă şi el s-a dus în camera fetei. La un moment dat, din cameră s-au auzit ţipetele fetei pe care el o stropise cu benzină pe faţă şi pe haine şi îi dăduse foc. În timp ce fata ţipa şi  bunica ei încerca cu disperare să stingă flăcările care o ardeau, Tao s-a făcut nevăzut.

Fata s-a ales cu arsuri pe 30% din corp, cele mai extinse şi grave fiind în zonele feţei, gâtului şi pieptului. Practic, a fost desfigurată. În plus, familia fetei nu dispunea de bani pentru plata facturilor medicale.

Citeşte şi Povestea de necrezut a tinerei arse pe rug în secolul 21 pentru că ar fi fost vrăjitoare

Familia băiatului vinovat s-a oferit să îi plătească toate tratamentele şi chiar a făcut acest lucru. Dar, când i-a cerut fetei să semneze o declaraţie în care să scrie că totul a fost un accident, fata a refuzat, iar familia băiatului nu i-a mai plătit nicio factură şi niciun tratament.

După ce a văzut atâta îndârjire şi şantaj, tatăl fetei a început o campanie pe Internet, de popularizare a cazului fiicei sale şi a întregii poveşti, atrăgând astfel atenţia opiniei publice. Sub aceste presiuni, cazul nu a mai putut fi muşamalizat, iar vinovatul a fost condamnat la 12 de închisoare. Dacă nu ar fi fost minor în vremea când s-au întâmplat faptele, băiatul ar fi riscat pedeapsa cu moartea pentru actele sale criminale.

Cât priveşte familia lui, aceasta a fost obligată de către justiţie să îi plătească în continuare fetei tratamentele şi operaţiile de care va avea nevoie.