„Răzbunarea e arma prostului”. A murit după ce a dat foc la casa vecinului

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din comuna Bătrâni, județul Prahova, a murit după ce a vrut să dea foc casei unui vecin! Cei doi mai avuseseră conflicte în trecut, iar marți seară, 29 octombrie, s-ar fi certat din cauza unei căpițe de fân pe care unul dintre ei ar fi pus-o lângă casa celuilalt.

30 oct. 2019, 09:38
„Răzbunarea e arma prostului”. A murit după ce a dat foc la casa vecinului

Un bărbat de 64 de ani a fost găsit decedat, în localitatea Bătrâni, pe acoperișul unei anexe dintre două case. Acesta ar fi încercat să incendieze construcția, după o ceartă cu vecinul său. Cazul a fost sesizat de către vecinul bărbatului decedat.

Potrivit unor surse, cei doi ar fi avut un conflict. Bărbatul de 64 de ani s-ar fi urcat pe o anexă comună a celor două proprietăți, care este lipită de cele două case.

Între acoperișurile caselor și cel al anexei este o diferență de nivel. Bărbatul s-ar fi urcat, așadar, pe anexă și ar fi stropit cu produs petrolier, după care ar fi dat foc cu bricheta.

Proprietarul casei învecinate, în vârstă de 53 de ani, a venit să stingă incendiul și a observat că vecinul său era decedat. Curios este faptul că trupul bărbatului decedat nu a suferit deloc arsuri, fiind găsit intact și fără urme de violență.

Cauza decesului va fi stabilită la necropsie. Bărbatul suferea de diabet. Poliția a deschis dosar penal pentru distrugere și ucidere din culpă, potrivit procedurilor în astfel de cazuri.