Răzbunarea MACABRĂ a unui CREŞTIN după ce un MUSULMAN i-a omorât SOŢIA: I-am mâncat carnea până la os VIDEO

Violenţele dintre rebelii musulmani şi populaţia creştină din Republica Centrafricană au atins cote maxime după ce un musulman a fost ucis, ars şi mâncat. Incidentul şocant, care a avut loc la începutul lunii ianuarie, a fost filmat. 

13 ian. 2014, 17:07
Răzbunarea MACABRĂ a unui CREŞTIN după ce un MUSULMAN i-a omorât SOŢIA: I-am mâncat carnea până la os VIDEO

Şocant este faptul că Ouandja Magloire, bărbatul canibal, poreclit „Câine turbat”, s-a întâlnit cu un reporter BBC şi i-a povestit întreg incidentul, motivându-şi gestul macabru, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi UNICEF: Circa 600.000 de copii, afectaţi de conflictul din Republica Centrafricană

Tânărul a povestit că soţia sa însărcinată, cumnata sa şi bebeluşul ei au fost ucişi de rebelii musulmani din această ţară, astfel că s-a răzbunat pe unul dintre ei. El spune că văzut un bărbat care părea musulman într-un autobuz şi a început să urmărească vehiculul. Magloire a început atunci să strige că tânărul din microbuz este musulman, moment în care alţi 20 de oameni i s-au alăturat.

Maşina a fost oprită şi şoferul a confirmat că bărbatul din interior este musulman, moment în care a fost târât afară, bătut, ars şi apoi mâncat.

Oamenii l-au atacat, l-au lovit cu picioarele, i-au dat cu o piatră în cap. Au continuat să dea în el şi după ce murise. Cadavrul a fost ars. Erau în jur de 20 de tineri. I-au tăiat un picior. Unul dintre ei a început să-l mănânce. A muşcat de patru ori şi a înghiţit. Piciorul era crud, nu arsese. Toate acestea s-au întâmplat în faţa unor trupe de menţinere a păcii din Burundi. Unul dintre soldaţi a vomitat. Apoi a gonit mulţimea cu arma„, povesteşte un martor.

Citeşte şi Cel puţin 300 de morţi în urma violenţelor din capitala Republicii Centrafricane

Povestea este adevărată, mai ales că agresorul a confirmat cele întâmplate în timpul interviului cu jurnalistul BBC.

I-am pus piedică şi a căzut. I-am scos ochii. Lumea striga: musulman, musulman! L-am lovit în cap. Apoi am turnat benzină pe el şi i-am dat foc. Pe urmă i-am mâncat piciorul, până la os. De asta mi se spune câine turbat„, a povestit Ouandja Magloire.

Cu toate acestea, cel mai şocant lucru este faptul că Magloire este considerat un adevărat erau. El s-a întors a doua zi la locul crimei cu o bucată din carnea victimei, pe care a mâncat-o sub forma unui sandviş, fiind aclamat de trecători.