Răzbunarea unei FEMEI înşelate de SOŢ. Gestul prin care un oraş întreg a aflat de fapta bărbatului FOTO

O femeie din Marea Britanie a recurs la un gest inedit pentru a-şi anunţa soţul infidel că divorţează. Astfel, ea a închiriat firmamentul barului său preferat al soţului ei, unde a scris mai multe mesaje care l-au făcut de ruşine pe bărbat.

27 nov. 2013, 07:16

Tânăra din Swansea a închiriat firmamentul barului preferat al soţului ei şi a postat acolo un mesaj, să îl vadă toată lumea. Astfel, ea a scris „Paul….divorţez de tine”, potrivit Mirror.

Citeşte şi BANCUL ZILEI: De ce divorţezi de un inginer după şase luni

În acest mod soţia a vrut să se răzbune pe cel care i-a promis că îi va fi alături toată viaţa, dar a înşelat-o cu prima femeie care i-a ieşit în cale.  Patronul barului Noah’s Yard a fost de acord cu propunerea tinerei rănite, lăsând-o să posteze de asemenea şi un al doilea mesaj „Să ştii că păstrez şi câinele”.

Citeşte şi Cea mai mirositoare răzbunare: Ce gest INCREDIBIL a făcut un bărbat după ce soţia a intentat divorţ

Inedit este faptul că localul are o placă magnetică la intrare, postarea de mesaje putând fi făcută cu uşurinţă.

Am vrut să îl fac să plătească. Am băut un pahar în bar şi m-am decis să mă răzbun. Suntem împreună de ani de zile şi este trist pentru mine să ajungem la asta. M-am simţit mai bine după ce am scris mesajul. Am vrut să îl fac de râs„, a declarat femeia rănită.