Răzbunarea unei mame. Vezi ce i-a făcut o femeie unui skater care i-a lovit fiul GALERIE FOTO VIDEO

O femeie din California a bătut-măr un skater care îi lovise fiul.

22 aug. 2013, 18:10

Băiatul îşi serba ziua de naştere în parcul californian Cannery, din Hayward. La un moment dat, băiatul care mergea pe skateboard a fost lovit de un alt skater, din greşeală, şi a început să plângă, scrie NY Daily News.

Cel care l-a lovit l-a întrebat dacă a păţit ceva, după ce amândoi căzuseră la pământ. Băiatul nu i-a răspuns şi a continuat să plângă. O femeie din apropiere a venit la băiatul lovit, încercând să îl liniştească. A apărut şi mama lui, care văzuse scena şi s-a repezit ca o leoaică la cel care îi lovise fiul.

„Ai dat peste fiul meu? Tocmai de ziua lui?”, l-a abordat cu agresivitate femeia. Apoi a urmat o bătaie ca-n filme. Femeia a început să îi dea pumni celui care îi lovise fiul. „Ce naiba se întâmplă?”, a apucat să spună tânărul care îl lovise pe băiatul femeii şi care ieşise ameţit din confruntarea cu ea.

Videoclipul cu toată scena a fost postat pe Internet, unde a devenit viral, având, într-o săptămână, peste 1 milion de vizualizări, mai scrie publicaţia americană.

Înregistrarea video a generat o adevărată dezbatere la rubrica de „comentarii”, cei mai mulţi dintre vizitatori fiind de părere că mama copilului lovit a avut o reacţie exagerată. Alţii au fost de părere că femeia ar trebui pedepsită pentru violenţă. Câţiva au avut reacţii moderate, afirmând că skater-ul ar fi trebuit să fie mai atent.