Râzi cu lacrimi când vei afla de ce a sunat un fotomodel la 112. Poliţiştii au rămas fără cuvinte

Incident neobişnuit în România, un fotomodel a sunat la 112 pe motiv că şi-a rupt tocul. S-a întâmplat la Satu Mare, poliţia a venit la casa tinerei şi luat-o la secţie, unde a amendat-o, pentru că a sunat abuziv la urgenţe.

08 ian. 2014, 14:09
Râzi cu lacrimi când vei afla de ce a sunat un fotomodel la 112. Poliţiştii au rămas fără cuvinte

O femeie a sunat disperată, în noaptea de luni spre marţi, la poliţie şi a solicitat intervenţia unui echipaj pe motiv că şi-a rupt tocul de la pantof. Potrivit news.portal-start.com, neştiind exact despre ce este vorba, la locul solicitat, în zona centrală a municipiului Satu Mare, s-a deplasat un echipaj de Poliţie.

Poliţiştii au observat că tânăra reclamantă ar fi în stare avansată de ebrietate și s-a speriat pentru că şi-a rupt tocul de la pantof, iar drept urmare „revoltata” a sunat la 112 să reclame „accidentul”. Fata a fost condusă la sediul Poliţiei unde a primit şi o amendă pentru apel abuziv la numărul unic de apeluri de urgenţă.

Nu este singurul caz. Un bărbat din Sfântu Gheorghe a sunat la 112 pentru a cere ajutor, spunând că este bolnav şi că nu poate coborî din pat, iar ferestrele locuinţei sunt deschise. Când poliţiştii au ajuns acolo bărbatul, care era beat, le-a cerut să îi cumpere o sticlă de votcă.