Râzi cu LACRIMI: Cum reacţionează COPIII când află că părinţii le-au MÂNCAT DULCIURILE primite de Halloween

Un cunoscut prezentator de televiziune din America le-a propus adulţilor o provocare. Astfel, părinţii trebuiau să îşi filmeze copiii în timp ce le spuneau că au rămas fără dulciuri de Halloween, dat fiind că aceştia au fost consumate de către ei. Reacţiile sunt cu adevărat amuzante şi extrem de diferite, de la caz la caz.

05 nov. 2013, 18:19
Râzi cu LACRIMI: Cum reacţionează COPIII când află că părinţii le-au MÂNCAT DULCIURILE primite de Halloween

Jimmy Kimmel, un prezentator american, a reuşit să convingă sute de părinţi să trimită clipuri în care le spuneau odraslelor că au rămas fără dulciuri de Halloween. Imaginile sunt foarte amuzante, compilaţia fiind vizionată de sute de mii de oameni la doar o zi de la postarea pe internet.

Citeşte şi Cum reacţionează copiii când gustă pentru prima dată alimente noi VIDEO AMUZANT

Pentru copii, dulciurile de Halloween sunt un lucru sacru. Pentru mulţi dintre ei este pentru prima oară când primesc ceva. Acum câţiva ani mi-a venit ideea să le propun părinţilor să le joace o festă celor mici„, a explicat prezentatorul farsa sa.

Reacţiile sunt extrem de diferite. Astfel, în timp ce mulţi copii plâng, alţii ajung să îşi ameninţe părinţii cu bătaia, cu toate că au doar cinci sau şase ani.

Citeşte şi Una dintre cele mai SEXY FEMEI din LUME, deghizată în bătrânică de Halloween. O recunoşti?