RÂZI până dai din COADĂ: Fotografii ale câinilor care călătoresc prin SPAŢIU cu VITEZA LUMINII

Mai mulţi pasionaţi de Photoshop au postat pe internet o serie de imagini amuzante în care câinii surprinşi pe geamul maşinii au fost transformaţi în patrupede care călătoresc prin spaţiu cu viteza luminii.

06 iun. 2013, 19:33

Fotografiile au devenit în scurt timp virale, fiind vizionate de mii de iubitori de animale care s-au amuzat copios atunci când au văzut expresiile câinilor, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Nu tot ce zboară se mănâncă: Un câine încearcă cu disperare să prindă un fluture VIDEO

Mai mult, imaginile au fost pe placul pasionaţilor de SF, care speră ca în viitor câinii să aibă posibilitatea să zboare cu viteza luminii, chiar dacă nu vor mai putea scoate capul pe geam. Bărbatul care a lansat aceste poze pe internet se numeşte Benjamin Grelle, fiind cunoscut în mediul online drept „The Frogman”.

Citeşte şi Când extremele se întâlnesc. Cele mai amuzante contraste, în fotografii

Câinii iubesc să scoată capul pe fereastră. În funcţie de câine, faţa acestuia poate fi lovită de vânt, ceea ce va duce la expresii amuzante. De multe ori, ei dau impresia că maşina este condusă cu viteze inimaginabile, de unde mi-a şi venit idea că ar putea să călătorească în spaţiu cu viteza luminii„, a declarat bărbatul expert în Photoshop.