Râzi până nu mai poţi: Obama CREŢ şi cu păr pe piept, Van Damme ROŞCAT, iar Jennifer Lopez CHEALĂ

Coafura este o parte esenţială a unei înfăţişări. În momentul în care aceasta este schimbată, întregul look se schimbă, mai ales în momentul în care transformările sunt categorice. Un site a modificat mai multe fotografii ale vedetelor pentru a demonstra cum ar fi arătat ele dacă natura şi frizerul şi-ar fi făcut altfel datoria.

09 apr. 2013, 09:52

Fiecare vedetă are anumite calităţi care le pun în valoare înfăţişarea. După ani şi ani în care şi-au păstrat aceleaşi tendinţe în materie de coafuri, transformările majore pot avea un impact marcant asupra imaginii, potrivit The Sun.

Citeşte şi Cum a ajuns un interlop român de râsul internetului GALERIE FOTO

Un site din America a vrut să vadă cum ar arăta anumite vedete, dacă ar fi avut un păr şi o coafură total diferită faţă de ceea ce au în prezent. Astfel, ei au editat mai multe fotografii, arătându-le fanilor cum le-ar sta vedetelor dacă ar avea mai mult sau mai puţin păr decât au acum.

Citeşte şi Cele mai răzbunătoare animale, surprinse de camera foto GALERIE

Ineditele imagini, deosebit de amuzante, au devenit în scurt timp virale, după ce au fost postate pe site-ul worth1000.com. Ele au apărut în urma unui concurs organizat de administratorii site-ului, care le-au propus utilizatorilor o temă, în acest caz, „cele mai proaste coafuri”, şi le-au spus să editeze o imagine a starului preferat.

Citeşte şi Hilar: Cum arată ACTORII din filmele de acţiune fără ARME, în scene celebre GALERIE FOTO

Astfel, preşedintele Americii, Barack Obama, a ajuns să fie un star rock, cu părul creţ şi păr pe piept, în timp ce faimosul actor din filmele de acţiune Jean Claude Van Damme a ajuns să aibă păr creţ şi roşcat, iar Jennifer Lopez este cheală, cu o mică creastă. 

Citeşte şi Hilar: Fotografii perfecte, STRICATE de cei din jur GALERIE FOTO