Razie de proporţii în Capitală. Poliţiştii au dat peste 200 de sancţiuni contravenţionale şi au întocmit două dosare penale VIDEO

Polițiștii Brigăzii Rutiere au aplicat 270 de sancțiuni contravenționale și au întocmit două dosare penale în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cadrul unor acțiuni pe principalele artere ale municipiului București, în vederea combaterii criminalității stradale și a conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.

26 aug. 2017, 07:01
Razie de proporţii în Capitală. Poliţiştii au dat peste 200 de sancţiuni contravenţionale şi au întocmit două dosare penale VIDEO

Astfel, au fost aplicate 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 116.000 lei și au fost întocmite două dosare penale pentru conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, a informat sâmbătă Brigada Rutieră.

De asemenea, au fost reținute 15 permise de conducere, dintre care opt pentru nerespectarea pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe un sector de drum și două pentru conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Brigada Rutieră precizează că acțiunile de acest fel vor continua și în zilele următoare și recomandă respectarea regulilor de circulație pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere nedorite.

Citeşte şi Atenţie în TRAFIC: Amenzi de 56.000 lei, date şoferilor din Bucureşti într-o singură zi