Razie rutieră de amploare în Capitală. Printre cei opriți de poliție s-a numărat Tzancă Uraganu și Andrew Tate

Oamenii legii de la Brigada Rutieră au efectuat controale de amploare în trafic, noaptea trecută, în București. Zeci de șoferi au fost opriți pentru verificări, iar printre ei s-a numărat și manelistul Tzancă Uraganzu, dar și milionarul britanic Andrew Tate.

25 feb. 2024, 10:25
Razie rutieră de amploare în Capitală. Printre cei opriți de poliție s-a numărat Tzancă Uraganu și Andrew Tate
Razie rutieră de amploare în Capitală. Printre cei opriți de poliție s-a numărat Tzancă Uraganu și Andrew Tate

Tzancă Uraganu a făcut show în fața camerelor de filmat, seara trecută, când a fost oprit de polițiști în trafic. El a transmis șoferilor să nu se urce băuți și drogați la volan și să respecte regulile de circulație. Tot în trafic, a fost oprit și Andrew Tate, care a fost testat și controlat pentru depistarea posibilelor nereguli.

Citește și: Ministerul Sănătății este în alertă! Razie în peste 500 de farmacii din țară care au eliberat medicamente ce conțin oxicodonă și fentanyl

Razie rutieră de amploare, noaptea trecută, în Capitală

Tzanca Uraganu a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cântăreţul i-a îndemnat pe şoferi să respecte regulile de circulaţie cu stricteţe și să nu conducă băuți sau drogați la volan.

„Pot să se întâmple multe nenorociri. Deci nu beți la volan și, mai ales, de droguri meritați arestați care vă drogați la volan. Faceți ce vreți dacă vreți, dar stați în casă. Salut toată România! Și țineți cont de ce v-am spus. Nu faceți prostii la volan să aveți o viață liniștită ca Tzancă Uraganu”, a spus Tzanca Uraganu după ce a fost testat cu aparatu etilotest, rezultatul fiind negativ.

În trafic a fost oprit şi Andrew Tate, care a fost testat, la rândul lui, cu aparatul etilotest și drugtest. Poliţiştii i-au explicat în limba engleză procedura verificării. Și în cazul lui, rezultatele au fost negative.

„Aveţi aici un burete, pe care trebuie să-l puneţi în gură pentru aproximativ 4-5 minute. Acesta vă va absorbi saliva şi în rest nu mai trebuie să faceţi nimic”, i-a explicat polițistul lui Andrew Tate.

După ce l-au testat, poliţiştii i-au supus autoturismul unui control cu un echipaj canin. Nici aceste verificări nu i-au impus probleme milionarului britanic.

Nu toți șoferii au fost la fel de norocoși. Zeci de conducători auto dintre cei opriți în trafic s-au ales cu permisele de conducere suspendate.

Citește și: Cum funcționează aparatele drug test folosite de Poliția Română. Ce substanțe și medicamente pot identifica