RAZII la mare. Deţinători de DROGURI DE RISC, prinşi în flagrant la Vama Veche şi Mamaia

Ţigări confecţionate artizanal, bile din aluminiu cu cocaină sau cannabis, grindere, foiţe de ţigară şi comprimate Ecstasy au fost găsite şi ridicate de poliţiştii antidrog, în cadrul activităţilor de prevenire desfăşurate pe 2 mai, precum şi în cursul nopţii de 2 spre 3 mai, în Staţiunile Vama Veche şi Mamaia.

03 mai 2014, 09:59
RAZII la mare. Deţinători de DROGURI DE RISC, prinşi în flagrant la Vama Veche şi Mamaia

Poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalităţii Organizate Constanţa şi ai Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – I.G.P.R., sprijiniţi de poliţişti ai IPJ. Constanţa, au surprins în flagrant, în cursul serii de 2 mai, în staţiunea Vama Veche, 11 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani, care aveau asupra lor droguri de risc.

Astfel, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au găsit, în bagajele unui tânăr, din Piatra Neamţ, un plic autosigilant cu 1 gram de cannabis şi un grinder din plastic. Asupra unei tinere, din Iaşi, au fost găsite 2 ţigări confecţionate artizanal şi un plic autosigilant, cu 1,5 grame de cannabis.

Alţi doi tineri, din Bucureşti, respectiv localitatea Malu cu Flori, au fost surprinşi în flagrant având 2 pliculeţe cu câte 2 grame de cannabis şi 1 grinder. Asupra altuia, din judeţul Teleorman, s-au găsit o ţigară artizanală şi o bilă din foiţă aluminiu cu 0,5 grame de cannabis, iar asupra unui braşovean, o ţigară artizanală şi un plic tot cu 0,5 grame de cannabis, pentru consum.

O ţigară artizanală şi un plic cu 0,5 grame de cannabis au găsit poliţiştii asupra unui băiat din Bucureşti. Alţi doi, din Ilfov şi Bucureşti, au fost surprinşi de poliţiştii antidrog cu o ţigară şi un pliculeţ autosigilant, având 1 gram de cannabis, asupra lor.

De asemenea, un băiat din Ploieşti deţinea ilicit o ţigară artizanală, 1 grinder şi o bilă din foiţă de aluminiu conţinând 1 gram de cannabis, iar altul, din Constanţa, avea asupra sa 2 ţigarete artizanale cu 0,5 grame de cannabis, pentru consum.

Au mai fost depistaţi, în zona unui club din Staţiunea Mamaia, patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani, pe numele cărora au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, respectiv trafic de droguri de mare risc, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea 143/2000.

Astfel, asupra unuia dintre ei au fost găsite, în urma percheziţiei corporale, 22 comprimate Ecstasy, 3 bile cu cocaină, a câte 1 gram fiecare şi 3 folii cu Speed, a câte 1 gram fiecare, despre care tânărul a declarat că le deţinea pentru vânzare. Acesta a fost prezentat procurorilor D.I.I.C.O.T., dispunându-se măsura reţinerii pe bază de ordonanţă.

Un alt tânăr din Oradea a fost surprins în flagrant de poliţişti având asupra sa o ţigară artizanală ce conţine cannabis, pentru consum, o folie de staniol conţinând 1 gram de cannabis şi o cutie cu foiţe pentru ţigarete.

Un altul, din Brăila, deţinea, pentru consum, ţigară artizanală ce conţine canabis, iar asupra altuia au fost găsite, la percheziţia corporală, 6 comprimate de Ecstasy, un plic autosigilant, conţinând 1 gram de cannabis şi 1 grinder metalic.


loading...
Partenerii noștri