Răzvan Botezatu recunoaşte că a fost ABUZAT SEXUAL. Mărturisire CUTREMURĂTOARE: „O traumă care m-a marcat pe viaţă!”

Razvan Botezatu a fost, în copilarie, victima unui abuz sexual greu de descris în cuvinte, simpaticul prezentator având, la acea vreme, doar 10 ani.

19 sept. 2018, 13:21
Răzvan Botezatu recunoaşte că a fost ABUZAT SEXUAL. Mărturisire CUTREMURĂTOARE: „O traumă care m-a marcat pe viaţă!”

Razvan Botezatu a recunoscut ca problemele cu pricina chiar au avut loc.

„Razvan povestea ca, atunci cand era mai mic, pe la varsta de 10 ani, era la joaca si 2 baieti au venit cu o pisica la el si i-au cerut bani pe ea. Cum era milos si aducea toate animalele acasa, furase bani de la bunica lui ca sa le dea baietilor alora bani pe pisica. Si apoi, cei doi baieti dupa ce luase banii, l-au dus intre garaje. Statea la bloc, iar in spatele lor erau mai multe garaje pentru masini. Si zicea ca acolo cei doi baieti si-au batut joc de el, ca l-au abuzat sexual”, na spus un prieten apropiat de-al vedetei tv pentru Wowbiz.ro.

DRAMA URIAŞĂ a unui celebru prezentator TV din România. „La radiografie mi-au descoperit că sufăr de o boală groaznică!”

„M-a rascolit foarte mult acest articol… Este un subiect dureros pentru mine ceea ce a aparut azi in presa. O trauma pe care am trait-o in copilarie si care m-a marcat mai tarziu. Intr-adevar, am fost la psiholog o lunga perioada de timp. Te marcheaza, acolo, undeva, pe viata. Mai multe nu as vrea sa mai spun… las in urma cu trecutul si privesc catre viitor. Aveti grija de voi! Dumnezeu e cu fiecare din noi la orice pas” a scris, pe contul lui de socializare, Razvan Botezatu.