Răzvan Botezatu vorbeşte despre relaţiile sale HOMOSEXUALE. Cu ce bărbat s-a iubit prezentatorul TV

Răzvan Botezatu, fost prezentator la Antena Stars, a recunoscut că este homosexual şi a dezvăluit și cu cine s-a iubit în urmă cu ceva timp, fiind "acoperit" chiar de colega de platou, Raluca Dumitru.

01 feb. 2019, 07:36
Răzvan Botezatu vorbeşte despre relaţiile sale HOMOSEXUALE. Cu ce bărbat s-a iubit prezentatorul TV

Răzvan Botezatu și-a asumat că este gay, chiar dacă a fost sigur că se vor declanșa un val de reacții și controverse.

În urmă cu câțiva ani, în presă s-a speculat că între Raluca Dumitru și Răzvan Botezatu ar fi mai mult decât o relație de prietenie și de colegialitate. Însă, lucrurile stăteau total diferit, pentru că Răzvan Botezatu a recunoscut care este orientarea lui sexuală. Ba, mai mult, Răzvan Botezatu a avut curajul să vorbească și despre foștii iubiți. Fostul prezentator TV a avut o relație cu un belgian, iar cei doi au fost împreună în Turcia, unde l-a însoțit și prietena lui, Raluca Dumitru.

BOMBĂ în showbiz-ul românesc. Un cântăreţ celebru a recunoscut: „Sunt gay!”

„Eram cu un belgian, de culoare. Ne înțelegeam bine, ne-am distrat de minune în vacanța aceea, cu el și cu Raluca. Raluca m-a acoperit atunci, cred că nu bănuia nimeni ce a fost de fapt. De belgian m-am despărțit cu ceva vreme în urmă, dar am rămas în relații bune. Avea umor, ne înțelegeam bine, dar era foarte relaxat când venea vorba să își recunoască orientarea sexuală. El recunoscuse de multă vreme, dar, oricum, străinii sunt mult mai deschiși la această idee, nu te privește nimeni altfel dacă ești gay”, a declarat Răzvan Botezatu.