Răzvan Burleanu a primit răspuns în 24 de minute la ultimatumul de 24 de ore. Ce i-a transmis primarul Capitalei

Răzvan Sava, primarul general al Capitalei, nu a așteptat cele 24 de ore pe care i le-a acordat Burleanu și a dat deja răspunsul, în mai puțin de 30 de minute de la finalizarea conferinței președintelui FRF.

29 feb. 2016, 15:30
Răzvan Burleanu a primit răspuns în 24 de minute la ultimatumul de 24 de ore. Ce i-a transmis primarul Capitalei

Atâta timp cât nu este respectată legea și legea nu ne permite să organizăm în siguranță acele evenimente culturale și sportive, eu îmi mențin poziția.

Este la vot o lege. Ea nu a fost promulgată încă. Nu a intrat în vigoare. După ce va intra în vigoare, o să analizăm și o să vedem ce hotărâre luăm la momentul respectiv. Dar până atunci, dacă nu avem autorizație de siguranță la incendiu eliberată de ISU, nu ne putem folosi stadionul. Rămâne închis„, a declarat primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava.

Citeşte şi Burleanu, ultimatum de 24 de ore în chestiunea Arenei Naţionale: Vom muta la Cluj capitala fotbalului românesc

Răspunsul lui Sava a venit la mai puţin de o jumătate de oră după ce preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a dat Primăriei Capitalei un ultimatul de 24 de ore în chestiunea redeschiderii Arenei Naţionale, anunţând că în caz contrar va muta capitala fotbalului românesc la Cluj, acolo urmând să fie transferate toate activităţile importante legate de acest sport.