Răzvan Burleanu dă vina pe LPF pentru terenurile îngheţate: Liga ar trebui să aibă ca obiectiv integritatea jucătorilor

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, consideră că integritatea fotbaliştilor ar trebui să fie o prioritate pentru Liga Profesionistă de Fotbal, organizatorul Ligii I, el precizând că pe terenurile îngheţate competiţia nu ar trebui să se dispute.

21 dec. 2016, 16:49
Răzvan Burleanu dă vina pe LPF pentru terenurile îngheţate: Liga ar trebui să aibă ca obiectiv integritatea jucătorilor

Dacă ne referim la Liga Profesionistă de Fotbal, cred că obiectivul pe care ar trebui să şi-l stabilească, pentru că ei sunt organizatorii Ligii I, este integritatea fotbaliştilor, care ar trebui să fie mai presus de orice. Dacă integritatea jucătorilor este pusă în pericol, atunci nicio competiţie sportivă nu ar trebui să se dispute.

Trebuie să menţionăm şi lipsa investiţiilor în infrastructură, avem stadioane care trebuie să intre într-un proces de modernizare cât mai rapid, fiindcă altfel vei avea din ce în ce mai puţini spectatori. Dar aici sunt de acord că cluburile noastre nu vor reuşi să facă asta de unele singure, au nevoie de sprijinul autorităţilor locale şi de sprijin guvernamental. Nu ne referim doar la stadioane noi, ci şi la facilităţi de antrenament. Oriunde te-ai duce vezi juniori care nu au condiţii de antrenament.Asta e realitatea în acest moment„, a declarat Răzvan Burleanu la Casa Fotbalului, după ce, în ultimele două etape din Liga 1, Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo s-au plâns de gazoanele îngheţate de pe stadioanele din Târgu Mureş şi Mediaş.