Răzvan Burleanu, desființat de „Mister” Cornel Dinu: „Tupeu de securist acoperit!” / Șeful FRF a făcut afirmații paralele cu realitatea

Fotbalul românesc continuă să se prăbușească de ani de zile, de când a venit la Federație Răzvan Burleanu, iar șeful de la FRF nu-și asumă nicio vină, susține Cornel Dinu. Fostul mare fotbalist al României a lansat un atac fără precedent la adresa celui pe care-l numește „securist acoperit".

28 iun. 2023, 14:15
Răzvan Burleanu, desființat de „Mister” Cornel Dinu: „Tupeu de securist acoperit!” / Șeful FRF a făcut afirmații paralele cu realitatea

Marile legende ale fotbalului continuă să-l facă praf pe Răzvan Burleanu, după ce naționala de seniori și tineretul au bifat, în opinia specialiștilor, cele mai slabe prestații din istorie.

Concluzia lui „Mister” este gravă:

„Aceste academii de la noi sunt făcute de niște impostori. Instruirea e total precară.

Concluzia este simplă. Pregătirea primară la noi e primitivă, nu are nimic în comun cu performanța, nu are nimic în comun cu fotbalul occidental.”

Cornel Dinu susține că l-a demascat pe Răzvan Burleanu

Cornel Dinu susține că Răzvan Burleanu, șeful de la Federație, a fost montat pe funcție cu ajutorul securiștilor, fără a preciza dacă este vorba despre SRI sau SIE.

„De vreo câteva săptămâni, și în special după meciul acela cu Elveția (n.r. – scor 2-2), în care tupeul de securist acoperit al lui Burleanu nu mai are niciun fel de caracterizare. Păi, e acoperit într-un fel pentru că el se dă civil, dar e pus de niște băieți care au treabă, nu e pus aiurea acolo. Se știe foarte bine și unde s-a făcut și cât s-a făcut și cum s-a schimbat și colo, și colo, și la Ligă și în partea ailaltă. Deci, adevăruri triste.

Să ai obrăznicia să spui că Elveția a jucat 80 de minute ne-a marcat două goluri, iar noi în 10 minute… Adică suntem de admirat că în 10 minute noi am făcut 2-2.

Știm ce e la Federație, mai apare și declarația, firească, a lui Stoichiță, care este prestidigitatorul lor și îi joacă pe degete cum vrea el… Declarația aia teribilă că vom câștiga Campionatul European. Am auzit foarte multe declarații, care mai de care mai desuete și depărtate de adevăr.

Comentariul cel mai pertinent l-am auzit la Dumitru Dragomir. El e o figură aparte, e un fost conducător, om de afaceri. Spune: ‘Nu vă uitați că noi jucăm altceva!?’”, a declarat Cornel Dinu, la Digi Sport.

Răzvan Burleanu a provocat un nou scandal în fotbal, după egalul Elveția – România 2-2.

„Un meci durează 90 de minute. Plus minutele de prelungire. Se pare că Elveția a avut nevoie de 80 de minute ca să ne înscrie două goluri, iar noi am avut nevoie doar de 10 minute (…)”, sunt declarațiile stupefiante ale șefului FRF.