Răzvan Burleanu îşi bate joc de Mircea Sandu: Vrea rentă viageră? Să-i scrie lui Moş Crăciun

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a declarat că predecesorul său, Mircea Sandu, ar trebui să i se adreseze lui Moş Crăciun pentru a soluţiona notificarea privind contractul de rentă viageră.

21 dec. 2015, 20:02
Răzvan Burleanu îşi bate joc de Mircea Sandu: Vrea rentă viageră? Să-i scrie lui Moş Crăciun

Am discutat şi despre acest lucru şi cred că cunoaşteţi solicitarea fostului preşedinte. Eu cred că cel mai în măsură să-i răspundă la această scrisoare este Moş Crăciun. Prin urmare îi recomand să-i scrie lui Moş Crăciun, dar cred că şi el este cam ocupat în aceste zile, pentru că trebuie să aibă grijă de copii. Lucrurile sunt simple, a fost o conferinţă de presă intens mediatizată în care a susţinut sus şi tare că renunţă la orice, că denunţă unilateral contractul. După care a trimis federaţiei această înştiinţare, am luat act de ea şi bineîntâles că nu se mai fac plăţile acelei rente viagere. Înţeleg că odată cu venirea Crăciunului, şi toţi ne gândim la cadouri, am primit această notificare„, a declarat Răzvan Burleanu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF.

Citeşte şi Adrian Mititelu, atac SUBRURBAN la adresa lui Răzvan Burleanu

Referitor la suspendarea preşedinţilor FIFA şi UEFA, Joseph Blatter şi Michel Platini, din toate activităţile fotbalistice, pentru opt ani, Burleanu a afirmat: „Nu ştiu care va fi impactul general. Noi însă rămânem fermi, am anunţat la precedentele alegeri că susţinem un contracandidat al lui Blater. Astăzi suntem puşi în situaţia în care să-l susţinem pe Giani Infantino pentru funcţia de preşedinte FIFA„.

Citeşte şi Răzvan Burleanu vrea PRIMĂ pentru calificarea la Euro 2016

Oficialul FRF şi-ar dori ca în 2016 să se reducă numărul greşelilor de arbitraj. „Am avut un raport al CCA şi cred că lucrurile se pot îmbunătăţi. Cred că ar trebui însă să ne bucurăm în aceeaşi măsură pe cât criticăm. Îmi doresc să nu mai avem în 2016 atât de multe greşeli de arbitraj. S-a discutat şi despre situaţia cartonaşelor galbene, ce se întâmplă în momentul în care echipele intră în sistemul play-off şi play-out şi s-a decis ca acestea să se anuleze şi să se ia de la zero„, a mai spus Răzvan Burleanu.