Burleanu, ATAC VIOLENT la Mircea Sandu. Jigniri FĂRĂ PRECEDENT

Răzvan Burleanu l-a atacat dur, într-o conferinţă de presă, pe Mircea Sandu, pe care l-a comparat cu un şoarece, care trebuie eliminat prin deratizare!

27 mai 2014, 10:55
Burleanu, ATAC VIOLENT la Mircea Sandu. Jigniri FĂRĂ PRECEDENT

„Nu pot să nu remarc declaraţia unui onorabil care spunea că nu vrea să fie călcat pe coadă. Există câteva principii fundamentale pe care trebuie să le respecţi când te muţi într-o casă. În primul rând trebuie să faci o deratizare sănătoasă, astfel încât să fii sigur că nu mai găseşti niciun şoarece pe care să-l calci pe coadă şi care are scopul de a-ţi roade temeliile clădirii. În plus trebuie să asiguri fluxul de utilităţi şi în acelaşi timp să îţi consolidezi foarte bine pereţii clădirii şi de data aceasta a organizaţiei pe care o conduc”, a spus Răzvan Burleanu.

„Am văzut un mesaj puternic de solidaritate al domnului Mircea Sandu. Chiar îi înţeleg poziţia pentru că în toată această perioadă de timp, începând din 5 martie, de când sunt la conducerea FRF, am reuşit să schimb metodele de lucru, să plasez oamenii pe traiectorii de performanţă şi pe traiectorii de noi comportamente în ceea ce priveşte modul de funcţionare al unei federaţii şi să lucrăm pornind de la ideea de profit al instituţiei. Altfel spus, solidaritatea pentru profitul personal se destramă pe zi ce trece. Aceasta este şi ideea pe care o înţeleg, de ce acest apel la solidaritate al domnului Mircea Sandu”, a precizat Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu a răspuns ameninţărilor lui Mircea Sandu, care afirmase că poate prelua oricând atribuţiile de preşedinte executiv al FRF, doarece noua conducere a instituţiei nu a fost validată de tribunal. Mai mult, într-o scrisoare deschisă, Mircea Sandu a făcut un apel către „suporteri, mass-media, membri asociaţi” ai federaţiei, pentru a fi solidari în faţa „minciunii” şi „nedreptăţii” de care dă dovadă noua conducere „nevalidată” de la Casa Fotbalului.