Răzvan Burleanu, replică DURĂ pentru Gică Hagi

Razvan Burleanu i-a răspuns dur, luni, lui Gică Hagi, după ce acesta a criticat modul în care a fost condus fotbalul romanesc în ultimii doi ani şi jumătate.

27 iun. 2016, 16:07
Răzvan Burleanu, replică DURĂ pentru Gică Hagi

Razvan Burleanusustine ca Gica Hagi a dat dovada de „rautate” prin declaratiile in care a pus la indoiala capacitatea sa de a conduce fotbalul romanesc.

„Este mare pacat sa folosesti o infrangere a echipei nationale, care este o consecinta a unor foarte multi ani in care nu s-a investit nimic, pentru a da curs unor rafuieli personale. Ne vedem cu atata rautate astazi”, a spus Razvan Burleanu intr-o conferinta de presa.

„Cu surprindere am vazut ca acest esec a scos la iveala rafuieli personale. Iar lucrul asta te doare! Am vazut foarte multi oameni de fotbal, carora le-as adresa urmatoarea intrebare: cine a falimentat fotbalul romanesc? Cine a sapat la fundamentul competitiilor? Cine a dus cluburile romanesti in insolventa? Sa se uite in oglinda si sa vada ce au facut pentru fotbalul romanesc! Sa lase la o parte rafuielile personale!”, a mai spus Razvan Burleanu.