Răzvan Burleanu s-a întors nervos din Kazahstan: Vom face memoriu la UEFA!

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că forul de la Casa Fotbalului va depune un memoriu la UEFA, după arbitrajul de la meciul cu naţionala Kazahstanului, scor 0-0, în grupa E din preliminariile CM 2018.

12 oct. 2016, 07:47
Răzvan Burleanu s-a întors nervos din Kazahstan: Vom face memoriu la UEFA!

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a declarat scandalizat de arbitrajul de la meciul Kazahstan-România (scor 0-0) şi, chiar dacă tricolorii nu mai pot recupera cele două puncte pierdute, a anunţat că forul pe care îl conduce va face un memoriu la UEFA.

Citeşte şi Urmările „războiului” din Kazahstan. Săpunaru are şase dinţi sparţi, Grigore va purta mască, Chipciu – out o lună

A fost avionul îngheţat şi a trebuit să facem toate procedurile. A fost o deplasare destul de lungă, de peste cinci ore. În primul rând, a fost acea suprafaţă de joc, care, din punctul nostru de vedere, nu permite jocul de fotbal, iar acest lucru nu cred că este împărtăşit doar de naţionalele de fotbal care au jucat acolo, ci chiar de echipele de club. Să ne uităm şi la rezultatele făcute de Atletico Madrid sau Galatasaray.

Pe de altă parte, nici nu cred că am fost lăsaţi să jucăm. Pe de-o parte de violenţ şi de duritatea unora, iar pe de altă parte de o rea intenţie sau incapacitate. Trebuie să ne uităm la numărul de jucători accidentaţi, să vizionăm reluările, pentru că aceste accidentări nu sunt prielnice lumii fotbalului. Vom face un memoriu la UEFA, acum rezultatul nu se mai poate întoarce, dar sunt două puncte pe care le-am pierdut. Nu putem să acceptăm aşa uşor orice acţiune„, a declarat Răzvan Burleanu, la sosirea din Kazahstan.