Răzvan Burleanu se însoară! Vasile Dâncu va fi naşul preşedintelui FRF. Cum arată viitoarea mireasă FOTO

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a decis să-și unească destinele cu actuala logodnică, Anamaria Tulumb, și în curând va fi nuntă mare în lumea fotbalului, dar și în politică.

21 oct. 2020, 11:14

Răzvan Burleanu şi Anamaria Tulumb vor fi năşiţi de Vasile Dâncu, șeful Consiliului Național al PSD.

Despre relația dintre Răzvan Burleanu și Vasile Dâncu s-a scris de nenumărate ori în presă, şeful federaţiei fiind acuzat că a câștigat alegerile din 2014 cu sprijinul politic al PSD. Atunci, înaintea alegerilor, Răzvan Burleanu s-a întâlnit cu Victor Ponta și cu Liviu Dragnea.

Cât de FRUMOASĂ e iubita lui Răzvan Burleanu, noul preşedinte al FRF FOTO

Anamaria Tulumb i-a furat inima lui Răzvan Burleanu încă de pe băncile şcolii. Cei doi plănuiau nunta în acest an, dar pandemia COVID-19 a amânat evenimentul. În aceste condiții, nunta va avea loc în 2021.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu. În aprilie 2018 a câștigat un nou mandat din primul tur de scrutin, fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de la Casa Fotbalului.