Răzvan Burleanu, super-optimist înainte de dubla cu Suedia şi Feroe: Ne luptăm să obţinem 6 puncte, să fim liniştiţi pentru iunie

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că naţionala României va lupta pentru a obţine cele trei puncte la meciul cu Suedia şi apoi o victorie cu Insulele Feroe, astlef încât să abordeze mai liniştită partidele din luna iunie.

13 mart. 2019, 16:30
Răzvan Burleanu, super-optimist înainte de dubla cu Suedia şi Feroe: Ne luptăm să obţinem 6 puncte, să fim liniştiţi pentru iunie

Primul meci (n.r. – cu Suedia) va fi cu siguranţă cel mai dificil pentru că e foarte important cum începem. Ne dorim să începem cu dreptul, adică să obţinem cel puţin 4 puncte din această dublă. Aşa cum îl cunosc pe selecţionerul Cosmin Contra ne vom bate să obţinem 3 puncte în Suedia şi alte 3 cu Insulele Feroe pentru a pregăti mult mai liniştiţi dubla din luna iunie„, a spus Răzvan Burleanu.

Avem jucători accidentaţi şi acest lucru dă peste cap strategia şi planurile selecţionerului. Însă cu siguranţă jucătorii convocaţi vor da totul pentru a ne îndeplini acest obiectiv. Aşa cum au făcut-o de altfel şi în Liga Naţiunilor, competiţie pe care am terminat-o neînvinşi„, a adăugat preşedintele FRF.

Prima reprezentativă de fotbal a României va întâlni Suedia, în deplasare, la 23 martie (ora 19:00), şi Insulele Feroe, în 26 martie (ora 21:45), pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în primele două partide pe care le va disputa în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.