Răzvan Ciobanu, către Paula Seling: M-ai îmbolnăvit rău cu lipsa de stil. Vezi replica artistei

Designerul Răzvan Ciobanu a criticat dur vestimentaţia Paulei Seling din finala naţională Eurovision difuzată pe 9 martie la TVR 1. El a scris pe pagina sa de Facebook că "s-a îmbolnăvit cu lipsa de stil şi hainele îngrozitoare" ale artistei. Paula Seling a răspuns atacurilor designerului. 

13 mart. 2013, 14:51
Răzvan Ciobanu, către Paula Seling: M-ai îmbolnăvit rău cu lipsa de stil. Vezi replica artistei

„Dragă Paula Seling eu clar am nevoie şi de un „medicament” să mă dreg după ce m-ai îmbolnăvit rău cu lipsa de stil şi cu „hăinuţele” tale îngrozitoare . Şi da , musai şi de un pansament pentru că îmi sângerează ochii. Să-i cumpere cineva nişte stil . Aaaa…asta nu se poate cumpăra , dar poate se mai îndură cineva să-i înfrângă avântul pentru rochiile sclipitoare ,prost tăiate şi să-i îi spună că cizme până sub genunchi ,cu tocuri „cui” şi rochie scurtă se poate doar dacă dansezi pe masa la discotecă ( ca animatoare).”, a scris Răzvan Ciobanu pe contul său de Facebook.

EUROVISION ROMÂNIA 2013: Paula Seling şi Andreea Bănică, prezentatoare SEXY – FOTO

În replică, Paula Seling a postat şi ea un mesaj pe Facebook în care ironizează activitatea profesională a designerului român.

„În legătură cu articolele apărute în presă în ultimele zile referitoare la ţinuta pe care am purtat-o la microrecitalul susţinut în cadrul Finalei Naţionale Eurovision, aş dori să menţionez următoarele:
Sper din toată inima ca ochii d-lui Ciobanu să nu sângereze din alte cauze. Dacă dânsul crede că poate să creeze o vestimentaţie mai bună, aş fi bucuroasă să o port, fie şi pentru că cineva trebuie să-l scoată şi pe el din conul de umbră în care se află.”