Răzvan Ciobanu, în pragul anorexiei? Iată cât de mult a slăbit FOTO

Răzvan Ciobanu s-a confruntat dintotdeauna cu kilogramele în plus. Tocmai din acest motiv a luptat să slăbească şi să demonstreze că orice reuşită se datorează voinţei. Doar că, deşi a obţinut rezultatul dorit, Răzvan Ciobanu este atât de slab, încât mai are puţin şi devine anorexic.

07 iul. 2015, 13:37

Celebrul creator de modă Răzvan Ciobanu putem spune că a devenit un exemplu pentru toţi cei care se confruntă cu kilograme în plus. După ce a cântărit 165 de kilograme, acum acesta a ajuns să cântărească doar 78 de kilograme, scriu cei de la ziarulring.ro.

Ţinutele lui Carmen Iohannis, criticate de Răzvan Ciobanu: „Să-i iasă din cap rochiţele mini şi fără mâneci”

Într-o emisiune marca Antena Stars, Răzvan Ciobanu a declarat că: „Am slăbit de la 29 de kg. Am slăbit în două reprize: prima de la 124 de kg la 107kg şi acum de la 107 kg la 78 de kg. şi nutriţionistul meu îmi spune că ar trebui să mă opresc. Mi se mai întâmplă noaptea să mă trezesc după ce visez prăjituri. Greutatea mea maximă a fost de 165 de kg şi mult timp din viaţa mea am stat pe la 137 de kg.

Nu am deloc frica de a nu mă îngrăşa din nou. Am luat decizia de a slăbi doar pentru mine. Mi-am dorit să fac asta strict pentru mine, pentru a mă uita eu la mine cu respect şi cu admiraţie. Nu cred nici oamenii supraponderali care se uită la ei şi spun că se simt bine cu ei aşa. Orice gras mi-ar spune mie că nu-l deranjează, nu-l cred. Te simţi jenat când eşti gras. Trebuie să ai pe cineva care să te susţină”.

Citeşte şi  Răzvan Ciobanu a ajuns de urgenţă la spital: „Nu sunt bine. Este mai complicat”