Răzvan Ciobanu, mesaj surprinzător pentru IUBITUL BĂTĂUŞ. Asta întrece orice limită!

Răzvan Ciobanu este foarte dezamăgit de cel alături de care spera să trăiască în continuare, dar de care s-a despărţit cu mare scandal.

26 nov. 2018, 17:25
Răzvan Ciobanu, mesaj surprinzător pentru IUBITUL BĂTĂUŞ. Asta întrece orice limită!

Răzvan Ciobanu a publicat un mesaj pe reţelele de socializare, prin intemediul căruia îi reproşează fostului iubit că din cauza vârstei pe care o are nu îşi poate accepta propriile greşeli. Chiar şi aşa, designerul este dispus să accepte toate „relele” pentru a-l avea în continuare alături.

Răzvan Ciobanu s-a întâlnit cu iubitul bătăuş la film. A ieşit scandal monstru

„Încă mi se pare ciudat să aud: nu mai vreau să aud despre tine, nu mă mai caută niciodată… eşti omul care m-ai rănit şi m-ai dezamăgit cel mai tare! De ce este ciudat?! Hmmm… probabil trebuie să ajungi la 40 si de ani să poţi înţelege şi accepta ce greşeli faci / ai facut tu. Probabil că la 30 si un pic de ani memoria ta este extrem de selectivă… eu ştiam câte şuturi în gura pot lua, ştiam cât pot să duc, ştiam că limita toleranţei mele este până la cer şi înapoi. Până acum 2 săptămani habar nu am avut ca până şi mie îmi intra în acţiune sistemul de autoapărare. Involuntar, fără să-l chem, fără să-l cer… asta nu înseamna ca doare mai puţin. Ba nu, doare mai tare! Şi…?! Credeţi ca asta schimbă şi sentimentele?! Sper să nu descoperiţi vreodată”, a scris Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu, DETALII ŞOCANTE despre bătaia încasată de la fostul iubit. „Îmi era frică, tremuram şi…”